FOTO ⟩ Põltsamaa kulleri heategu sulatab sadade eestlaste südameid (4)

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Kuller Tauri kõnnib läbi lume kliendi poole.
Kuller Tauri kõnnib läbi lume kliendi poole. Foto: DPD Eesti

«Värskelt maha sadanud lumi pakkus täna «üllatusi» meie kullerile Taurile Põltsamaa metsade vahel, kus oli lume raskuse all langenud teele puu,» kirjeldab DPD Eesti oma Facebooki postituses.

Postitusest selgub, et pakki ootas liikumispuudega vanem naisterahvas. Olenemata teel olevast takistusest otsustas hakkaja kuller Tauri paki sülle haarata ja viimased pool kilomeetrit jalgsi läbida. Mehe eesmärk oli, et pakk juba samal päeval kenasti saajani jõuaks.

«Oleme uhked ja tänulikud, et meie tiimis on sedavõrd suur teeme-ära-suhtumisega eeskuju nagu seda on meie kuller Tauri! Aitäh, Tauri!» seisab tänuavalduse postituses.

«Seal on üldiselt üldse toredad kullerid. Mind ei saadud ükskord kätte, telefon oli levist väljas ja selle asemel, et loobuda ja mitte tuua pakki, vaevus kuller autost välja tulema, et väravast sisse ja ukse taha tulla,» jagab üks inimene oma kogemust.

«Tubli, selliseid mehi võiks rohkem olla,» kommenteerib teine.

Möödunud aasta detsembris, kui Eestit tabas lumetorm, kirjutasime Viimsi valla lehekandjast, kellel on samuti tõeliselt suur süda. 

Viimsilaste ühismeediagrupis jagas Randveres elav Anne valvekaamera salvestist sellest, kuidas lehekandja hommikul kell viis autost labida haaras ja kinnituisanud tee aiani puhtaks lükkas. Seejärel viis postiljon labida autosse, pani ajalehed postkasti ja jätkas oma varajast tööpäeva.

Majaomanik Anne oli tublile lehekandjale südamest tänulik. Ka teistel kohalikel elanikel jagus abivalmis mehele vaid kiidusõnu.

Vaata videot siit: KIIDAME TEGIJAT! 〉 Tubli lehekandja lükkas Viimsis kell viis hommikul teid lahti

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles