ÜLLATAV Cameron Diazi kaval nipp, kuidas alasti kaalust alla võtta

Naine
Copy
Foto: Cap/rfs/scanpix

Isegi suurtel trennisõpradel tuleb ette päevi, mil spordirinnahoidja selga ajaminegi on raske, rääkimata siis trennist endast. Cameron Diaz samastub, sest ta astub uude aastasse värskendava nõuandega, kuidas keha lihtsa vaevaga liigutada.

«Liiga vähe inimesi mõistab, et on palju asju, mida saab teha väikeses ruumis, et lihtsalt oma keha liikumises hoida,» ütles ta. «Pane kõrvaklapid pähe, muusika käima ja tantsi 15 minutit järjest nii kõvasti kui võimalik. Siis lähed duši alla ja alustad oma päevaga.»

Diazi sõnul tuleb asja õnnestumise nimel kindlasti õiged laulud valida. «Tee playlist umbes kuuest oma lemmiklaulust, mis panevad sind nii tantsima, et sa ei taha lõpetada. Isegi trenniriideid pole vaja. Tantsi alasti või aluspesu väel.»

Diazil on täiesti õigus, sest tants teeb imet nii südame kui ka ajuga, lisaks parandab tasakaalu ja teeb painduvamaks. Kui järgid veel mingit tüüpi koreograafiat, treenib see ka mälu. Kui sa kuuled lemmiklaulu, siis tõuseb silmapilkselt ka meeleolu. Mitu uuringut väidavad, et muusikal on ka motiveeriv jõud, vahendab Shape.

Kui sa pole eriline spordihunt, võivad sul trenniga seostuda piin ja rähklemine. Sellisel juhul on parem valida meeldiv tegevus – nagu kodus lemmikmuusika saatel jalakeerutamine. 

Ammuta inspiratsiooni Cameron Diazilt filmis «Charlie's Angels».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles