Kuidas me saame nii väita? Äsja valiti imekaunis Eesti esindaja Kätlin Loonde Missis Maailma konkursil Las Vegases finaali. Ning meie kaunitar oli ainus linalakk maailma kauneimate topis. Abielus naiste hulgas täna temast ilusamat ei leidu.

Postimees Naine rääkis Kätlin Loondega maailma missivalimiste köögipoolest, aga ka sellest, mis on õnneliku suhte saladus ja kust leida endale imeline abikaasa. Sest maailma kauneimate naiste sekka kuuluva eestlanna kõrval just üks niisugune seisab.

Mis võistlusega oli tegu, kus nii silmapaistva tulemuse saavutasid?

See oli äsjane Missis World 2022, väärikas ja pika ajalooga võistlus, mida esmakordselt peeti juba aastal 1984. Mina osalen kategoorias Missis World, kus võistlevad abielus naised. Miss Worldil osalevad vallalised naised vanuses 18-26, kel pole lapsi.

Missise kategoorias vanusepiirangut pole, tähtsaim, et oleksid abielus ja enamik on ka lapsevanemad. Lahutatud kaunitar ei saa seal osaleda.

Siis on Sul küll vedanud, nii mõnigi mees oleks hoopis armukade ja peidaks kaunitarist naise parema meelega koju luku taha ära.

See on küll kurb. Minu mees toetab mind sada protsenti ja utsitab oma unistusi jahtima. Mitte mingit kadedust pole isegi teemaks, meil on täielik teineteisemõistmine. Võib-olla aitab kaasa ka see, et minu abikaasa on Mister Estonia 2006.

Mis on õnneliku suhte saladus?

Kui sa midagi tahad, siis oska seda küsida. Ja kui tunned, et sinuga on käitutud nii, nagu sa ei soovi, siis oska seda öelda...

Kommentaarid (2)
Copy