SUUR GALERII ⟩ Tartu kaunitarid muutusid veelgi stiilsemaks, vaata ise!

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy

Kus näeb Tartu stiilseid kaunitare? Üks võimalus nende imetlemiseks on heita pilk Vapiano Ladies Nighti külalistele. 7. detsembril koguneti taas Vapiano legendaarsele peole ja hoidke alt – kuna seal jagas stiilinippe ja ilutarkusi Liina Kolomainen, on need naised peagi veelgi stiilsemad.

Kes on käinud, see teab! Vapiano Ladies Night on alati üks hea energiaga laetud, lõbus ja silmaringi laiendav õhtu hõrgutavate söökide ja parima seltskonnaga. Ainult üks häda on sellel sündmusel – piletid müüakse alati ülikiirelt välja. Aga mis siis ikka, tasubki kiire olla. Ega väärt asjad kunagi pikalt ei vedele...

Vapiano Ladies Night «XMAS» Tartus 7.12.2022 tõi kokku suure rõõmsa ja särava seltskonna.
Vapiano Ladies Night «XMAS» Tartus 7.12.2022 tõi kokku suure rõõmsa ja särava seltskonna. Foto: Vapiano

Seekordse Vapiano Ladies Nighti teemaks oli «𝐗𝐌𝐀𝐒» ehk valmistuti jõuludeks ja õpiti nippe, kuidas pühade ajal ennast maitsekalt ja säravalt üles lüüa.

Külalisesinejana astus üles särtsakas ja energiast pakatav elustiiliblogija ja grimeerija Liina Kolomainen. Liinal tõesti on, mida jagada.

Loe ka seda: Ainult stiili abil saab end kümme aastat nooremaks muuta!

Esineja enda vahetud muljed sündmusest olid sellised: «Üritus oli väga meeleolukas, Vapiano restoran kubises Tartu kaunitaridest. Silm puhkas! Veel ägedam oli see, et mind vōeti soojalt vastu ja olen selle üle ääretult tänulik. Järgmiste kohtumisteni!» 

Liina Kolomainen avaldab, mis on ilumaailmas juba eilne päev.
Liina Kolomainen avaldab, mis on ilumaailmas juba eilne päev. Foto: Liina Kolomainen

Liina Kolomainen on tuntud värvika kõnepruugi ning erakordse julguse poolest. 

«Tead, mis kõige hullem on? Valetatud iluga liialdamine mõjutab meie nooremat generatsiooni,» rääkis ta Postimees Naisele antud intervjuus. «Nad vaatavad Instagrami kaunitare ja seavad need eeskujuks, ebanormaalne muutub normaalsuseks. Noortel tekivad erinevad kompleksid. Miks mina nii ilus pole? Ja kui lõpuks päriselus kohtud nende ideaalidega... on visuaal hoopis teine, sest filtrid ja töötlusprogrammid on tegelikult seda inimest palju muutnud. Mida kõike noored tüdrukud tänapäeval juba endaga teevad... »

Loe siit pikka intervjuud Liinaga!  

Mida kõike noored tüdrukud tänapäeval juba endaga teevad... Mina süstiksin enesekindlust Botoxi asemel!

Vapiano Ladies Nightil õpetas Liina praktiliste näidete varal, kuidas sobitada värve nii oma garderoobis kui ka meiki tehes. Ja hoiatas ka hullemate iluapsakate eest.

Kingitused, üllatused, hõrgutavad söögid ja joogid, seltskond ja inspireeriv meelelahutus - selline oli Vapiano Ladies Night «XMAS»
Kingitused, üllatused, hõrgutavad söögid ja joogid, seltskond ja inspireeriv meelelahutus - selline oli Vapiano Ladies Night «XMAS» Foto: Vapiano

Muusikalise etteaste eest hoolitses rütmikas duo Merili Johanson & Tarmo Sillaots. Tujutõstev muusika sobis niisama nautimiseks, aga ka tantsimiseks. Õhtujuhina oli selgi korral kohal Vapiano külaliste ammune lemmik Juhan Krull. Peosarja partneriks on Postimees Naine, nii et kogu suure uhke galerii leiab alati siit!

Nõuandeid hooajaks jagasid tervise puudutusega ilupoe Apotheka Beauty poolt Itaalia ilubränd BioNike, mis esindab laia valikut nahahooldustooteid ja dekoratiivkosmeetikat, ning toidulisandite bränd Provisor välist ilu toetavate uuenduslike ja kvaliteetsete toidulisanditega. Lisaks läks loosi hulk väärtuslikke auhindu partneritelt, näiteks leidis õnneliku omaniku Vspa päevaspaa pakett «Värvikas luksus» väärtusega 136 eurot.

Vapiano Ladies Night «XMAS» Tartus 7.12.2022 Tasub tulla!
Vapiano Ladies Night «XMAS» Tartus 7.12.2022 Tasub tulla! Foto: Vapiano

Vapiano loomulikult pakkus erakordselt maitsvat erimenüüd ning kihisevaid tervitusjooke. Kes kohal olid, lahkusid säravate silmadega ning suud kõrvuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles