ÕNNELIKUD SAATUSED Neli sodiaagimärki, keda Baba Vanga saatuse õnneseenteks nimetas

Naine
Copy
Pime ennustaja Baba Vanga
Pime ennustaja Baba Vanga Foto: DIMITAR DILKOFF/REUTERS/Scanpix

Pime Bulgaaria ennustaja Baba Vanga on enim tuntud suurte katastroofide ja õnnetuste ettekuulutajana. 

Vanga ennustustest on täppi läinud näiteks printsess Diana hukkumine, allveelaeva Kursk katastroof, 11. septembri kaksiktornide tragöödia ja palju muud. 

Kuid Vanga tegeles ka sodiaagimärkidele ennustuste koostamisega. Ja mis võiks olla keerulisel ajal parem, kui helendav lootusekiir, et kõik saab kõige paremal moel korda. 

Toome teieni neli sodiaagimärki, kelle elu pime naine eriti õnnelikuks on ennustanud. 

SÕNNID on Bulgaaria selgeltnägija sõnul väga usaldusväärsed ja enesekindlad. Nad järgivad oma eesmärki ja sihte, taevatähed soosivad neid sarvekandjaid väga. 

LOE JUURDE: Viis Baba Vanga ennustust 2023. aastaks 

SKORPIONID saavad elu õnnelikku ja soodsat külge maitsta siis, kui nad õpivad inimesi usaldama ja on tähtedele tänulikud. Vastasel juhul võivad nagu omaenese õnnest ilma jääda. 

LÕVID võivad saavutada edu, kuid ainult siis, kui nad aitavad teisi, unustades oma isekuse.

KALAD on samuti Vanga sõnul õnnelikud. Nende edu saladus peitub paljuski nende võimes teistele inimestele meeldida. Tänu sellele on Kaladel oma eesmärkide saavutamine lihtsam kui paljudel teistel. 

Baba Vanga ennustuste tõlgenduste ja reaalse elu sündmuste vahel on leitud ühtivust ning sarnasusi, kuid igasugune teaduslik kinnitus või tõestus puudub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles