NÄDALA MOOD ⟩ Pidude hooaja ainus stiilireegel: musta ära puutu!

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Miks talvel musta kanda ei tohi? Mida see teeb? See lugu annab vastused. Näitlejanna Diana Ghenea peatas Rooma filmifestivalil kõik pilgud Roberto Cavalli leegitsevas kleidis.
Miks talvel musta kanda ei tohi? Mida see teeb? See lugu annab vastused. Näitlejanna Diana Ghenea peatas Rooma filmifestivalil kõik pilgud Roberto Cavalli leegitsevas kleidis. Foto: SCANPIX

Novembriga algab paralleelselt mitu perioodi – ühelt poolt läheb lahti suur aastalõpu glamuuriürituste hooaeg, mis sel aastal tuleb paariaastase sunnitud pausi kompensatsiooniks ilmselt eriti peotihe. Aga teiselt poolt on kohal ka süngeimate meeleolude, kõige mustemate mõtete ja vaimsete kokkukukkumiste kõrgaeg. Kaamos. Sünge aeg.

Maailmas on toimunud rida murranguid, nii et paljud tähendussüsteemid on nende tuules mõranenud või sootuks kokku varisenud. Miks me end talvel üldse riidesse paneme? Kas ainult selleks, et pilke püüda, kaaslastele meeldida ja teistest üle särada? Need lahjad pinnapealsed motiivid ei pane praegu enam kedagi liikuma. Isegi kõige edevam fashionista otsib endale kleidi, mis mõjuks emotsionaalse virgutusena.

Teletäht Eda-Liis Kann.
Teletäht Eda-Liis Kann. Foto: Kalev Lilleorg
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles