Ragne Pekarev mõjub näitlejannade glamuurses pilves nagu värske tuul. Isegi omamoodi orkaan – temas on elujõudu ja julgust sedavõrd palju! «Mis lehtedes sahistama?! Mulle meeldivad koledad kohad,» põrutab ta, kui enne vestlust välja pilte tegema suundume.

Hetke põnevaim naisnäitleja on täis üllatusi. Näiteks fännab ta ehitustöid ja kartis kogu lavaka aja, et ta välja visatakse. Ta julgeb kõik otse välja öelda ja see on... mõjus. Väga põnev ja siiruviiruline maailm peitub selle kauni pealispinna varjus.

Seriaal «Sassis», kus Ragne on nii peaosaline kui ka stsenaariumi konsultant, oli EFTA gala telekategoorias väga edukas, noppides nii parima seriaali kui ka sarja naisnäitleja tiitli. Ja see pole mingi vedamine! Kes sarja vaadanud, need teavad – see ongi ere õnnestumine täis hulljulget ausust ning särisevat situatsioonikoomikat. Ja muidugi on just Ragne Pekarev see x-faktor, telg ja magnet, kelle ümber kõik keerleb. Sellest reedest on nii «Sassis» kui Ragne ekraanil tagasi uute ja veelgi vürtsikamate osadega.

Seriaalis «Sassis» on üks väga naljakas stseen, kus Evelin Kass oma missikrooniga edvistab. See tundus mulle liiga ehe, et olla väljamõeldud – olete ise ka miss olnud?

Ma olen osalenud missivõistlustel, aga jäin teiseks. Need olid Retla kooli missi ja misteri valimised, olin kaheksandas klassis. Ikka kultuurimajas, suur sündmus. Kutt, kes mulle meeldis, sai esimeseks. Nii et olin ikka väga pettunud, oleks tahtnud ise tema kõrval pildile jääda ja võidutantsu tantsida.

Kommentaarid
Copy