Mõni naine lihtsalt ei vanane! Näol pole ainsatki kortsu ja figuur nagu noorel kaunitaril, kepsutab moelavale ja võlub sekundiga ära terve saalitäie rahvast. Jana Hallas on täpselt selline võrratu naine. Mida ta teeb, et 52-aastasena parem välja näha kui 25-aastased? Küsisime kaunitari enda käest.

Aastad lähevad, kümme aastat, kakskümmend aastat, seltskonnaelus vahetuvad vaata et kõik näod... Aga Jana Hallas on ikka samasugune! Kui miski muutub, siis vaid positiivses suunas. Siredale sireenifiguurile ja kaunitele näojoontele lisandub sisemist sügavust ja enesekindla naise uljast iseolemisejulgust. Selge see, et midagi teeb ta õigesti.

Kuid Jana tunnistab siiralt, et pole sugugi alati endaga rahul olnud ega postiivselt mõelnud, see on aastatepikkuse töö vili. Ta tunnistab lausa, et varem tegi ta endale palju liiga. Nii et õppida on sellelt naiselt nii mõndagi!

On sul mingi nahahoolduse salatrikk?

See trikk, et mul ei ole üldse mingit hooldust ja ma olen hästi laisk tegelikult. Ma tegelikult ei ole eluaeg kasutanud isegi silmakreemi. Ma ei ole käinud kosmeetikus.

Aga nüüd, viimased aastad olen küll avastanud ühe hea asja. /järgneb/

Aga hea vormi hoidmiseks anna ka paar soovitust.

Mina söön igal hommikul...  

On sul mõni konkreetne asi, mida oma meele rahustamiseks teha?

Tegelikult jaa, on küll! Sellest olen ammu unistanud. Nüüd ma suutsin siis viimaks alustada. Lihtsalt tundsin - nii halb on olla, ma ei taha sellega leppida. Mingi lahendus peab olema. 

See mõjub nii, et meel on kuidagi loomulikult täiesti pöördunud - kui enne oli negatiivne, siis nüüd on positiivne. Sa lihtsalt näed palju rohkem head kõiges. See on selline kehakeemia muutus, tegelikult hästi lihtne. Alles siis kui selle ise ära teed saad aru, mida see tähendab.

Loe edasi ja saad tead, mis on imekauni Jana Hallase salatrikk sedavõrd särav, noor ja positiivne püsimiseks.

Kommentaarid
Copy