PEAAEGU VÄLJA MÜÜDUD ⟩ 82-aastane rokikuninganna Tina Turner sai oma Barbie nuku

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Lauljanna Tina Turneri siluett
Lauljanna Tina Turneri siluett Foto: Stefan Wermuth/File Photo/Scanpix

Mänguasjafirma Mattel tähistab Tina Turneri hittlaulu «What's Love Got To Do With It» 40. aastapäeva lauljannat kehastava Barbie-nukuga.

Nukul, mis on osa nende Barbie Signature Music Seriesist, on seljas laulu muusikavideost inspireeritud riietus – must minikleit, teksatagi ja Tina vaat et firmamärgks kujunenud tunnussoenguga. Plastikust koopia on selgelt äratuntav ning astus kuulsuste Barbie nukkude eriseeriasse. Enne Tinat on välja antud veel Gloria Estefan, Elvis Presley ja David Bowie järgi kujundatud nukud. 

«Mul on au tervitada ning esitleda oma Barbie't ja tutvustada selle kaudu oma muusikalist teekonda väga paljudele lastele,» ütles 82-aastane Turner.

Matteli Barbie nukk Tina Turneri auks 
Matteli Barbie nukk Tina Turneri auks Foto: Mattel/Reuters/Scanpix

2019. aasta novembri alguses osales Turner Broadwayl Tina Turneri muusikali avaõhtul, mis kirjeldas tema elu ja tööd. Naine loobus esinemisest pärast viimast turneed, mis lõppes 2009. aastal.

Nukku saab osta MattelCreations.com veebipoest ning Amazoni, Walmarti ja Targeti kaudu. Nukk maksab umbes 55 eurot ning on paljude jaemüüjate poodides juba välja müüdud. 

Seega olenemata sellest, kas olete paadunud Tina Turneri fänn või otsite mõnele tema austajale täiuslikku kingitust, krabage legendi uus Barbie ostukorvi, kui see otsa saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles