Enamik ilusoovitusi keskendub sellele, kuidas noorem välja paista. Tihti on need pikad ja keerulised lood. Aga kui me lihtsalt jätaks ära kõik selle, mis meid vanemaks teeb, piisaks juba sellest ka! Enne kui lugemist alustad, ole hoiatatud – vanemaks muutvad asjad on üsna tavalised ja tõenäoliselt teed neid ka sina!

Jumestuse staar-vanaks tegijad

1. Vale värvi huulepulk. Kui huuletoon karjuvalt näonahaga vastuolus on, muutub ka noor kaunitar vanaks mõrraks. Alati on turvalisem nooruslikku meiki täiendada naturaalse või heledama huulega, aga ka punast võib kanda. Lihtsalt õiget punast! Selle leiad nii...

2. Liiga tume jumestuskreem. On ammu teada, et saapaviksi-pruuniks võõbatud nägu vananeb visuaalselt. Mõne aasta eest moodi tulnud kontuurimistuhinas on see tõde aga meelest läinud ning noored kaunitarid möglavad palged...

Loe lõpuni kogu artikkel ja kümme kõige hullemini vanaks muutvat tegu jumestuses ja näohoolitsuse on sul teada. Preemiaks jagame ka kolme kõige tõhusamat nippi kuidas end sekundiga meigi abil nooremaks muuta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.