Merilin Mälk: olen vahetevahel heas mõttes sinisilmne

Raadio Elmar
Copy

Merilin Mälk avaldas singli «Sinisilmne». Laul on avameelse sõnumiga ja muusiku sõnul jätab lüürika kuulajatele palju fantaasiaruumi. Lauljatar rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis, mis värvi ta silmad tegelikult on ja muuhulgas esitas LIVE stuudios uuest laulust imekauni akustilise versiooni. 

Laulu «Sinisilmne» sõnad on lauljanna enda sulest ja muusikalise poole pealt olid abiks Soome produtsendid Topi Kilpinen ning Jonna Heikkinen. «Lugu on sahtlis olnud aasta aega. Topi on mu enda produtsent. Jonnaga sain kokku kirjutamislaagris. Laulu meloodia valmis ühe päevaga, kuid sõnade loomisega läks mul oluliselt rohkem aega. Pidin ka soomlastele selgitama, milline saab olema loo sõnum ja vibe,» avaldas Mälk.

«Sinisilmne» on salapärase visuaali ja tekstiga lugu, artisti enda sõnul on lüürikasse pandud palju isiklikke tundeid. «Kirjutasin seekord midagi väga isiklikku. Tean täpselt, mida iga sõna, rida või fraas tähendab, kuid tahan jätta kuulajale seekord natuke rohkem fantaasiaruumi. Loo taga on nii mõndagi, mis jääb saladuseks,» kinnitas Mälk. 

Laul sündis Helsingis toimunud kirjutamise sessiooni käigus, kus algul oli artist päris nõutu, et millist sõnumit soovib ta oma kuulajatele edasi anda - eriti perioodil, kui elus on kõik hästi. Pika mõtlemise peale nentis lauljanna stuudios, et tunneb end mõnikord liialt sinisilmsena ja tahab seda mõtet ka teistega jagada. «Lihtsalt olen vahetevahel sinisilmne - kuid leian, et seda ikka heas mõttes. Kui aga rääkida mu enda silmadest, siis need on muidu hallikat värvi, ilmselt on see eestlaste puhul üsna tavaline. Vahel harva peegeldub sealt ka veidi sinakamat tooni,» sõnas lauljatar.

«Uues laulus on palju tahke ja mitu olulist tähendust. Teksti kirjutades mõtlesin kogu sisu peale päris pikalt. Samas, mitte kuidagi ei osanud seda kõike vajalikku kohe sõnadesse panna. Seda ühel ja ainsal põhjusel...see kõik on lihtsalt nii isiklik mu jaoks. Mulle meeldib oma lugudega suhestuda ja hiljem ka analüüsida sisu tähendust isiklikus plaanis,» tunnistas Mälk.

Video filmiti ühel viimasel suve soojadest õhtutest põhjaranniku kauni päikeseloojangu taustal. Henry Parelo võttis pilti Merilini haavata olemuse ja salapärased suvemälestused. 

Kuula intervjuud SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles