Lenna Kuurmaa igatseb sünnipäevakingiks just seda toredat vidinat

Raadio Elmar
Copy
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Kristjan Teedema

Lenna Kuurmaa kirjeldas, millised on sünnipäevatraditsioonid tema kodus, armsa pere keskel. Hällilast üllatatakse hommikul alati tordi ning lauluviisiga. Külla tulevad lähedased ning tähistatakse tähtsat päeva koos. Lennal on selge ootus tänavuse kingituse osas.  Saime meiegi teada, mida ta hing hetkel ihkab! 

Lenna Kuurmaa kirjeldas raadio Elmar saates «Ärka, kaunis maa!» oma idüllilist sünnipäevahommikut kodus ja pere seltsis. «Hoidsin natuke pikemalt silmi kinni. Olen pereema ja tavaliselt ärkan ju enne teisi. Täna tõmbasin aga teki ekstra üle pea! Sünnipäevahommikutel on meil kodus väga kindel traditsioon - alati üllatame tordi ja küünaldega, voodi juurde tullakse lauluga. Täna sain siis mina selle kõige armsa osaliseks,» sõnas Kuurmaa rõõmsalt oma hällipäeva hommikutundidel.

«Sügis toob mulle nii palju põnevat! Antud juhul olen juba kodust väljunud ja parasjagu objektil Obinitsas. Eile oli kodustega sünnipäeva tähistamine ja täna on mul juba tööpäev! Vaatan hetkel maja, mille ehitamine meil käsil ja teen isegi siin tööd. Sügis selle laine all suuresti lähebki,» avaldas Kuurmaa.

Lauljatar lisas, et peagi jõuab avalikkuse ette ka värsket muusikat. «Teen koostööd Iiris Vesikuga. Iiris on laulud kirjutanud ja mina laulan. See projekt jõuab meil peagi lühiplaadini,» teatas ta.

«Tegemist jagub, kuid lähen vaikselt vooluga kaasa. Loomulikult, siinkohal aitavad ka igasugused märkmed ja graafikud. Olen harjunud, et põimin ellu mitut asja korraga. Mulle lihtsalt meeldib mitmekülgsus - saan ehitada, laulda, ponisid pidada ja lapsi kasvatada. Kuidagi saab kõik asjad kenasti ära mahutatud,» tunnistas Kuurmaa.

Muusik kirjeldas, millist sünnipäevakinki ta kõige enam igatseb. «Pere poolt küsitakse seda küsimust ikka tihti. Abikaasa Lauri proovis välja uurida, milline kingitus võiks olla mulle kasulik ja vajalik. Tööriist see pole, vahepeal tahaks puhata nendest! Minu soov oli saada endale nutisõrmus. Paljudel sõbrannadel on see juba olemas. Mul endal nutikella pole. Kuid mind väga huvitab, mitu sammu ma olen teinud, kuidas ma magan või kuidas mu südametöö on. Ma pole veel kingitust kätte saanud...kuid loodan, et varsti saan,» muigas Lenna Kuurmaa raadio Elmar hommikuprogrammis. 

Kuula Lenna sünnipäevahommiku intervjuud SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles