SEKSIKAS SÜNDMUS Täna räägime võimust, rahast ja allutamisest

Naine
Copy
Uus seksipõnevik «365 päeva» on ilmunud! Estileb seda naudingute ekspert Epp Kärsin, kes vastab Kristina Herodese küsimustele. Asi läheb päris palavaks.
Uus seksipõnevik «365 päeva» on ilmunud! Estileb seda naudingute ekspert Epp Kärsin, kes vastab Kristina Herodese küsimustele. Asi läheb päris palavaks. Foto: Postimees

Aitab teesklemisest, et naisi ei huvita seks! Täna me räägime, kirjutame ja loeme sellest just nii palju kui süda lustib. Solarise Apollos toimub täna kell: 18 kauaoodatud seksipõneviku «365 päeva» esitlus. «Tagasi me ennast ei hoia,» lubab Epp Kärsin.

Vaata otseülekannet siit: Epp Kärsin ja Kristina Herodes tutvustavad värsket erootilist romaani «365 päeva»

Eesti ühiskonnas pole teist sama siirast, seksikat ja  julget naist kui on Epp Kärsin. Tema räägib seksist nii nagu see on ja teeb seda niivõrd innustavalt, et igaühel läheb fantaasia lendama. Poolatari Blanka Lipińska äsja eesti keelest ilmunud romaan «365 päeva» võlgneb oma edu äärmiselt avameelsetele seksikirjendustele.

Kuid raamatust leiab ning esitlusel tulevad arutluse alla ka mitmed teised kriipivad teemad:

Kas unistuste mees peab olema tingimata rikas?

Kas vägivald on tõesti seksikas ja millised naised nii arvavad?

Miks mehed unistavad naise allutamisest ja mis on selle taga?

Loe ka seda! Epp Kärsin: «See on tõeline imevahend, mis avab sinu seksuaalsuse, enesekindluse ja julguse!»

Põnevust lisab veelgi seiklusfilmilik süžee. Kuid lugeja saab praktikas teada kõik otseteed ja nõksud naise erutamiseks. Samuti on seal testitud ja toimiv valem kuidas suhtes kirgi kosmiliselt kõrgele kütta. Selleks ei pea olema röövitud naine ja maffiaboss, samu trikke saab kasvõi Lasnamäe korteris rakendada, et jahtuvasse suhtesse kuumus ja tõmme tagasi tuua.

Epp Kärsin tunneb seksuaalsete naudingute maailma nagu oma taskut ja julgeb sellest ka täiesti siiralt, vähimagi valehäbita rääkida.
Epp Kärsin tunneb seksuaalsete naudingute maailma nagu oma taskut ja julgeb sellest ka täiesti siiralt, vähimagi valehäbita rääkida. Foto: Sander Ilvest

«See toimib, tõesti,» kinnitab Epp Kärsin. «Aga seksis on lisaks neile ägedatele kähkukatele veel väga palju muudki väga nauditavat!» Estiluspeol räägime nii raamatus leiduvatest seksikatest episoodidest kui sellest muust põnevast, mille parim asjatundja on Epp Kärsin ise. Kes tahab kõigest sellest särisevast vahetult osa saada, tulgu Solaris Apollo raamatupoodi täna kell: 18.00 Otseülekande leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles