ÜLLATAV GALERII ⟩ Glamuuritarid voodis

Copy

Kaubamaja moepidu pakkus üllatusi mitmes mõttes. Juba toimumispaik Hektor Container hotell üllatas põnevate vaadetega. Osa peost ja etendusest kulges sujuvalt hiiglaslike vitriinakendega numbritubadesse. Ja sealsetes voodites toimus kõige põneva osa peost!

Vaata kindlasti ka seda: Kes olid parimad riietujad Kaubamaja moepeol? 

Bravuuritar Anu Saagim tunneb end kui kala vees nii punasel vaibal kui stiilses voodis. 
Bravuuritar Anu Saagim tunneb end kui kala vees nii punasel vaibal kui stiilses voodis. Foto: Kalev Lilleorg

Kaubamaja sügishooaeg avati neljapäeval meeleolukalt ja värviliselt! Esitleti algava hooaja moetrende ning tutvustati Kaubamaja enda kodutekstiili kaubamärgi PAI uut disainerkollektsiooni, mis valmis kunstnik Janika Sootna poolt.

Loe ka seda: Milline stiill kannab vabaduse ja vapruse sõnumit?

Stilist Merit Boejikens leidis, et PAI uue Janika Sootna poolt disainitud voodipesuseeria hulgas tõusis kõige kaunimana esile just õrnroosa nägudega komplekt.
Stilist Merit Boejikens leidis, et PAI uue Janika Sootna poolt disainitud voodipesuseeria hulgas tõusis kõige kaunimana esile just õrnroosa nägudega komplekt. Foto: Kalev Lilleorg
Legendaarsed «Tipp ja Täpp» Anneli Adermann ja Sirje Eesmaa on enda pehmesse kaissu haarandu fashionist ja ajakirjaniku Anna-Maria Veidemann-Makko.
Legendaarsed «Tipp ja Täpp» Anneli Adermann ja Sirje Eesmaa on enda pehmesse kaissu haarandu fashionist ja ajakirjaniku Anna-Maria Veidemann-Makko. Foto: Kalev Lilleorg
Pesus kaunitarid voodis. Olnuks selline lause kutsel kirjas, oleks ilujanus härrad Hektor hotelli kindlasti sootuks ummistanud.
Pesus kaunitarid voodis. Olnuks selline lause kutsel kirjas, oleks ilujanus härrad Hektor hotelli kindlasti sootuks ummistanud. Foto: Kalev Lilleorg
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles