GALERII ⟩ Kes olid parimad riietujad Kaubamaja moepeol?

Copy
  • 15 parimat riietujat.
  • Moeideed sügiseks meestele ja naistele.
  • Tänavale võib minna ka pesus ja teki sees.

Kaubamaja avas suurelt ja säravalt sügisese moehooaja. Mis on moeürituste parim osa? See meelitab kokku kogu Eesti parimad riietujad, kes peo puhul ka fantaasiat vaka all ei hoia. Kes olid parimad riietujad Kaubamaja peol? Vaata siit!

Kaubamaja moepeo parimate riietujate autahvel. Siin on 15 võrratu stiilininaga inimest, kelle pealt saad kõik tähtsamad sügistrendid maha kirjutada – õnnestumine garanteeritud!

Sügisese moesõnumi täiuslik saadik – Karin Rask – kannab enda disainitud avara lõikega roostekarva peenvillast kaherealist pükskostüümi. Täpselt see, mida vaja, braavo!
Sügisese moesõnumi täiuslik saadik – Karin Rask – kannab enda disainitud avara lõikega roostekarva peenvillast kaherealist pükskostüümi. Täpselt see, mida vaja, braavo! Foto: Sander Ilvest
Tuntud koreograaf, lavastaja ja näitleja Ingmar Jõela lisas moeetendusele sära tantsiva DJ rollis. Ja härra noppis oma perfektselt istuvas taevakarva hallis nahkülikonnas moepeol ka ühe kõige paremini riietuva meeskülalise tiitli!
Tuntud koreograaf, lavastaja ja näitleja Ingmar Jõela lisas moeetendusele sära tantsiva DJ rollis. Ja härra noppis oma perfektselt istuvas taevakarva hallis nahkülikonnas moepeol ka ühe kõige paremini riietuva meeskülalise tiitli! Foto: Kristina Herodes

Loe ka seda: «Tegelikult muudab juuksed silmanähtavalt ilusamaks vaid 3 asja. Ja enamik naisi neid ei kasuta!»

Leekivpunases minikleidis püüab pilke modell Kristel Reiss, kes oli Kaubamaja kampaania nägu sel sügisel. Paremal art director Anari Västrik, kes saab stiilipunktid bareti, särgi ja moekalt pariislike 7/8 pikkuses pükste eest. Vive les coulottes!
Leekivpunases minikleidis püüab pilke modell Kristel Reiss, kes oli Kaubamaja kampaania nägu sel sügisel. Paremal art director Anari Västrik, kes saab stiilipunktid bareti, särgi ja moekalt pariislike 7/8 pikkuses pükste eest. Vive les coulottes! Foto: Sander Ilvest
Trenditabamus kümnesse – kauboisaapad, rebitud lühikesed tekased ja sinna juurde ülemõõduline mehelik bleiser. Loomulikult läheb vaja ka sama trimmis ja treenitud jalgu, nagu on treener Jekaterina Goldmannil, et kõike seda välja kanda.
Trenditabamus kümnesse – kauboisaapad, rebitud lühikesed tekased ja sinna juurde ülemõõduline mehelik bleiser. Loomulikult läheb vaja ka sama trimmis ja treenitud jalgu, nagu on treener Jekaterina Goldmannil, et kõike seda välja kanda. Foto: Sander Ilvest
Kätriin Kübar lööb laineid sotsiaalmeedia mõjuisikuna. Efektsed sussid on pärit J.W.Andersoni loomingust, pilkupüüdev kübar aga on valminu Ukraina moelooja Ruslan Baginskiy moemajas just äsja, sõja ajal. «Kui nemad suudavad töötada, siis mina tahan nende asju osta ja kanda!»
Kätriin Kübar lööb laineid sotsiaalmeedia mõjuisikuna. Efektsed sussid on pärit J.W.Andersoni loomingust, pilkupüüdev kübar aga on valminu Ukraina moelooja Ruslan Baginskiy moemajas just äsja, sõja ajal. «Kui nemad suudavad töötada, siis mina tahan nende asju osta ja kanda!» Foto: Sander Ilvest
Moeblogija Alina Vassiljeva äratab tähelepanu Venemaa disaineri kaabus ja Eesti disaineri topis – True by A on selle loonud väike alternatiivne bränd. Reservedi moesaadikuna kannab ta just selle märgi pükse.
Moeblogija Alina Vassiljeva äratab tähelepanu Venemaa disaineri kaabus ja Eesti disaineri topis – True by A on selle loonud väike alternatiivne bränd. Reservedi moesaadikuna kannab ta just selle märgi pükse. Foto: Sander Ilvest
Üks koloriitsemaid moeloojaid, kes ka ise alati seltskonnas särab – Kirill Safonov. Moepeole saabus ta koos õe Emmaga ning korraldas oma moemaja minietenduse: mõlemad kannavad Kirill Safonov Atelier' rõivaid.
Üks koloriitsemaid moeloojaid, kes ka ise alati seltskonnas särab – Kirill Safonov. Moepeole saabus ta koos õe Emmaga ning korraldas oma moemaja minietenduse: mõlemad kannavad Kirill Safonov Atelier' rõivaid. Foto: Sander Ilvest
Suurlinlikku sära moepublikkuse lisab Sara Guaitolini, kes saabus show'le Marella moemärgi esindajana Itaaliast. Kogu pilkupüüdev komplekt sädelevast topist kuni saabasteni pärineb sama märgi värskest sügiskollektsioonist.
Suurlinlikku sära moepublikkuse lisab Sara Guaitolini, kes saabus show'le Marella moemärgi esindajana Itaaliast. Kogu pilkupüüdev komplekt sädelevast topist kuni saabasteni pärineb sama märgi värskest sügiskollektsioonist. Foto: Sander Ilvest
Mis parata – moeproffidel on tõesti veidi eeliseid, et end igas olukorras stiilselt riide panna. Kaubamaja moetoodete ostujuht Janar Juhkov tuli peole Nike tossude ja Only & Sonsi uljalt triibulise ülikonnaga. Sellisest juba mööda ei vaata!
Mis parata – moeproffidel on tõesti veidi eeliseid, et end igas olukorras stiilselt riide panna. Kaubamaja moetoodete ostujuht Janar Juhkov tuli peole Nike tossude ja Only & Sonsi uljalt triibulise ülikonnaga. Sellisest juba mööda ei vaata! Foto: Sander Ilvest
Fashionista Meisi Volt teab, et värvid töötavad alati! Fuksiaroosa plahvatuse moepubliku ridades korraldas ta Humana Vitage'i siidpluusis, mille mõju võimendasid pastelsed püksid.
Fashionista Meisi Volt teab, et värvid töötavad alati! Fuksiaroosa plahvatuse moepubliku ridades korraldas ta Humana Vitage'i siidpluusis, mille mõju võimendasid pastelsed püksid. Foto: Sander Ilvest
Võrratu moevaistuga turundusproff Katrin Pihela kannab ühe oma lemmikmoemärgi Iris Janvieri 80ndate mõjulist nahkjakki ning Ivo Nikkolo ahjusooja kollektsiooni seelikut. Lillad saapad on reisisaak piiri tagant.
Võrratu moevaistuga turundusproff Katrin Pihela kannab ühe oma lemmikmoemärgi Iris Janvieri 80ndate mõjulist nahkjakki ning Ivo Nikkolo ahjusooja kollektsiooni seelikut. Lillad saapad on reisisaak piiri tagant. Foto: Sander Ilvest
Kuldnõelaga tunnustatud moelooja Piret Ilves kannab alati midagi enda loodut – selgi korral on roheline lipsudega pluus ja avarad püksid tema enda ateljeest. Juurde trendikalt paksema valge tallaga tennis ja ongi hooletu glamuur koos.
Kuldnõelaga tunnustatud moelooja Piret Ilves kannab alati midagi enda loodut – selgi korral on roheline lipsudega pluus ja avarad püksid tema enda ateljeest. Juurde trendikalt paksema valge tallaga tennis ja ongi hooletu glamuur koos. Foto: Sander Ilvest
Anatoli Ein oskab alati vähese värviga suure efekti saavutada. Sel korral täiendavad luksusmärkide Gianni Versace jakki ja Hugo Bossi tosse Kasahstani sõbralt saadud oversized-teksad – tasuta.
Anatoli Ein oskab alati vähese värviga suure efekti saavutada. Sel korral täiendavad luksusmärkide Gianni Versace jakki ja Hugo Bossi tosse Kasahstani sõbralt saadud oversized-teksad – tasuta. Foto: Sander Ilvest
Kaubamaja turundusdirektor Enel Kolk häälestas juba uksel külalised õigesse värvimeeleollu. Kirill Safoni pükstükk, mis on julge nii värvilt kui vormilt, sobibki just karismaatilistele ja tegijatele naistele.
Kaubamaja turundusdirektor Enel Kolk häälestas juba uksel külalised õigesse värvimeeleollu. Kirill Safoni pükstükk, mis on julge nii värvilt kui vormilt, sobibki just karismaatilistele ja tegijatele naistele. Foto: Sander Ilvest

Kaubamaja tähendab Eesti moemaastikul palju enamat kui lihtsalt poodi! Juba 62 aastat kannab see paik ka moesõnumi tooja rolli. Kust me teame, mis on moes? Kes toob Tallinna ja Tartusse moepealinnade trendid, värvid ja kõige kuumemad lõiked ning paneb neist kokku eestlasele sobiva kollaaži? See polegi nii lihtne ülesanne, mille Kaubamaja moeasjatundjad on enda õlule võtnud.

Kaubamaja juht Erkki Laugus tunneb end kodus nii äri- kui moemaastikul ning astub alati üles veatult istuvas ja valitud detailidega ülikonnas. Sel korral pole kaadrisse jäänud konjakikarva kingad, mida iga moeteadlik mees sügisel sinise ülikonna juures kannab, mõistagi ilma sokkideta.
Kaubamaja juht Erkki Laugus tunneb end kodus nii äri- kui moemaastikul ning astub alati üles veatult istuvas ja valitud detailidega ülikonnas. Sel korral pole kaadrisse jäänud konjakikarva kingad, mida iga moeteadlik mees sügisel sinise ülikonna juures kannab, mõistagi ilma sokkideta. Foto: Sander Ilvest

Inspireerimise, informeerimise ja unistuste loomise keeruka tööga tuleb väärikas eas kaubamaja suurepäraselt toime. Kuid mingit pensionäri hõngu või moeväsimust ei leia siit ühestki nurgast. Vastupidi! Hiljutine etendus üllatas särisevalt värske energiaga. Stilist, bändi I Wear Experiment solist ning mitmes vallas andekas loovhing Johanna Oden pani kokku sellise pöörase moekaleidoskoobi, et tõstis publiku üllatusest kikivarvule.

Kaubamaja moeüritus pakkus põnevat stilistikat, pane tähele ootamatuid värvilaike.
Kaubamaja moeüritus pakkus põnevat stilistikat, pane tähele ootamatuid värvilaike. Foto: Sander Ilvest

Mida siis sügisel kanda? Oste moelavalt inspiratsiooni saanuna tohib end südamerahus ka lihtsalt teki sisse keerata ning aluspükstes tänavale minna. Või visata värvilise pesu peale sama värvilise mantli ja minek. Lava ongi üllatamise koht. 

Loe ka seda: Rõivas, mis sobib selga igaühele ja on ikka moelemmik

Lava on üllatamiseks. Pesu ja mantli kombo.
Lava on üllatamiseks. Pesu ja mantli kombo. Foto: Sander Ilvest

Meestele toob sügis värvikaid ülikondi. Sinist armastavad juba kõik, aga proovi roostekarva ülikonda! Kindlasti särad halli massi seast välja ega kaota kopikatki oma tõsiseltvõetavusest.

Kaubamaja moeüritus
Kaubamaja moeüritus Foto: Sander Ilvest

Kuid palju nägi ka kauneid, kantavaid komplekte, mis nutika stilistikaga vürtsikamaks timmitud. Lisa teist tooni sokipaar, ootamatud aksessuaarid, lao kihid veidi fantaasiarikkamalt ja pane kokku värvid just nii, nagu täna tuju on.

Sügismoe ideedest tasub jätkuvalt proovida oversized-rõivaid ning naistele on ametlikult antud õigus minna mehe kapi kallale. Justkui 80ndate powerdressing, aga toona oli see rõhutatult seksikas. Tänane ülikond naise seljas võibki olla ülemõõduline ja avar. Ja usu, naisele lisab see vaid väärtust!

Ülemõõduline avarus on jätkuvalt tähtis märksõna moes.
Ülemõõduline avarus on jätkuvalt tähtis märksõna moes. Foto: Sander Ilvest
Moelavast eeskuju võttes saab ka tekki ülerõivana kasutada.
Moelavast eeskuju võttes saab ka tekki ülerõivana kasutada. Foto: Sander Ilvest

Kindlasti tasub tuju tõsta erksate toonide abil. Eesootav sügis ei pruugi tulla kergemate killast, aga hoia meeleolu tervislikult rõõmus – selleks pole teist sama lihtsat dopingut, kui panna selga midagi värvilist. Mitte keegi ei suuda päevale vastu minna päikesekollases seelikus või mürkrohelises püksipaaris nii, et ta sealjuures ei naerataks.

Kaubamaja moeüritus
Kaubamaja moeüritus Foto: Sander Ilvest
Kaubamaja moeüritus
Kaubamaja moeüritus Foto: Sander Ilvest

Ja väljaspool moelava võib meie kliimas muidugi veidi enam riideid selga laduda. Lava pole kogumik uusi reegleid – see on meile uueks inspiratsiooniks!

Loe ka seda: Luksusliku glamuuri looja Gerli A. Chantelle: «Ma ei tee moodi ainult peenikestele!»

Moeetendusele lisasid vürtsi konteinerhotelli akendel toimuvad minietendused, kus nägi Janika Sootna hoogsa joonega uusi disaine voodipesufirmale Pai.
Moeetendusele lisasid vürtsi konteinerhotelli akendel toimuvad minietendused, kus nägi Janika Sootna hoogsa joonega uusi disaine voodipesufirmale Pai. Foto: Sander Ilvest
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles