ANNE VESKIST MARJU LÄNIKUNI ⟩ Vaata, millised olid need kaunid eestlannad noorena

Kathleen Loss
, suvereporter
Copy
Foto: Kuvatõmmised TikTokist / Postimees Naine kollaaž

Seitsmekümnendad olid Eesti meelelahutusmaailmas kaunis aeg – nii teatri- kui kontserdilavadel võis näha mitmeid naisi, kes lummasid nii oma talendi kui iluga. Postimees Naine toob teieni nelja kaunitari ilunipid, kes on neid avalikkusega jaganud.

Eve Kivi

Eve Kivi ei karda vananeda – naine liigub palju värskes õhus ning toitub tervislikult. Näitlejanna toonitab, et enda näonaha eest tuleb iga päev hoolt kanda. Puhastamine, niisutamine ja kvaliteetne kreem on tema regulaarse ilurutiini lahutamatud osad.
Eve on ustav Shiseido ilutoodetele, kuid julgustab katsetama erinevaid brände, et leida endale just «see õige» kreem. Kunstlikest iluprotseduuridest naine aga hoidub. «Tormijooksu ilusalongidele ja ilukliinikutele ma heaks ei kiida,» teatab Eve kindlalt.

Anne Veski

Kui on vaja end lille lüüa, külastab Anne enda meigikunstnikku ja juuksurit Õnne Rudit. Jumestuskunstniku jagatud nipist on saanud üks Anne tähtsamaid põhimõtteid – õhtul tuleb alati meik maha võtta. Juuste lõikuse ja värvimise teostab daamile aga juuksur Denis Kovalenko.

Anne räägib intervjuus Postimees Naisele, et on terve elu kvaliteetset kreemi kasutanud – harjumuse juurutas sisse Anne ema, kes töötas parfümeeriapoes ning kasutas Lancome’i tooteid. Nüüd kasutab lauljanna Mederi näohooldustooteid ja kreeme, mida talle kosmeetik Kristina Vehviläinen soovitab.

Kõige olulisemaks aspektiks ilu säilitamisel peab Anne aga kvaliteetset und ning selle järel kohe kvaliteetset eestimaist toitu. Samuti lähtub lauljatar põhimõttest, et juua tuleks siis, kui janu on. «Elagem mõõdukalt – sööme veidi vähem ja magame veidi rohkem, nii see ilu püsib ka,» lausub Anne.

Loe ka seda: Laulja Anne Veski avaldab oma ilu saladuse: mingit Hiina imet ma ei söö

Marju Länik

Lauljatar Marju Länik, kes on enda sõnul pärinud oma ilu emalt, pole samuti iluoperatsioonidele mõelnud. Marju hoidub suitsetamisest ja kohvist, joob piisavalt vett, toitub tervislikult ning käib õues jalutamas.

Naine avaldab, et vahetevahel on tal keeruline stressiga toime tulla, kuid on leidnud olukorrale lahenduse – Marju püüab kasvatada endas mõtlemist, et kõike tuleb rahulikult võtta.

Els Himma

Els võlus eestlased oma iluga niivõrd ära, et kunagi püüti tema näolt koguni ilusüsti jälgi leida. Naine avaldas mõni aasta tagasi «Ringvaates», et tema ilu on siiski loomulik. Ise on ta veendunud, et päris kaunid geenid emalt, kes sünnitas kaheksa last ja elas 97-aastaseks, olles terve elu jooksul ilus ja terve.

Varasematel aastatel tegi lauljanna trenni kolm korda nädalas, ent nüüd võtab veidi vabamalt ja lubab endale aeg-ajalt ka tüki torti. Üldjoontes jälgib naine hoolikalt toitumist. «Mul ei ole tervise pärast põhjust muretseda, kuid et see nii ka jääks, pean olema ettenägelik ja end hoidma. Eks igaüks valib ise, mida ta sööb, kuid mõistlikuks võiks siiski jääda.»

@hollomollosollo #eesti #fyp #foryou ♬ Rihanna Umbrella - 𝑺𝒕𝒖𝒏𝒏𝒊𝒏𝒈 𝑴𝒖𝒔𝒊𝒄

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles