Laulja Anne Veski avaldab oma ilu saladuse: mingit Hiina imet ma ei söö

Kathleen Loss
, suvereporter
Copy

Peeglike, peeglike seina peal, kellel on kuulsaim soeng Eestimaal? Sellele küsimusele ei jäta legendaarne Anne Veski meile isegi mõtlemisruumi. Postimees Naine uuris Annelt, kelle käe läbi valmib tema kurikuulus soeng ja saime teada kasulikke nippe, kuidas alati särav välja näha.

Kui on vaja end lille lüüa, külastab Anne enda meigikunstnikku ja juuksurit Õnne Rudit, kelle juures valmib kahe ja poole tunniga fenomenaalne välimus, mida teavad une pealt sajad tuhanded eestimaalased. Jumestuskunstniku jagatud nipist on saanud üks Anne tähtsamaid põhimõtteid – õhtul tuleb alati meik maha võtta. Juuste lõikuse ja värvimise teostab daamile aga juuksur Denis Kovalenko.

Kuidas saavutada roosiaiakuningannalik välimus?

Üks saladustest peitub ka ajastuses. Anne rõhutab, et iga endast lugu pidav naine hakkab kasutama kreeme 20-aastaseks saades. Tema ise on terve elu kvaliteetset kreemi kasutanud – harjumuse juurutas sisse Anne ema, kes töötas parfümeeriapoes ning kasutas Lancome’i tooteid. Nüüd kasutab lauljanna Mederi näohooldustooteid ja kreeme, mida talle kosmeetik Kristina Vehviläinen soovitab.

Imelistest ilutegijatest ja kvaliteetsetest kreemidest paraku ei piisa – nagu öeldakse, ilu algab ikkagi seestpoolt. Annega vesteldes toonitab daam endale omase entusiasmiga, et särava jume hoidmiseks on uni kõige olulisem. Mis puudutab toitumist, eelistab Anne eestimaist säilitusainetevaba toitu. «Ega siis kriisiolukorras sushi't ei söö,» nendib muusik. Anne lemmikute hulka kuuluvad tatrapuder ja ühepajatoit. Kusjuures peab viimane olema valmistatud vähesema lihaga, sest aastatega on megastaar eelistama hakanud kergemaid lihatooteid, näiteks kana. Kõige enam armastabki ta mõnusaid koduseid toite ning mingeid Hiina imesid ei söö. Küsimuse peale, kas Annest võiks ühel hetkel saada koguni taimetoitlane, vastab ta eitavalt. «Suvel teeme mõne grillipeo ikka, ega neist pääse,» jätkab naine.

Tänapäeval räägitakse kahe liitri vee joomisest päevas söögi alla ja söögi peale. Anne lähtub aga põhimõttest, et juua tuleks siis, kui janu on. Lauljataril on kujunenud välja ka lemmikjook, milleks on tee piimaga. «Piim sobib hästi tee sisse, siis ei pea suhkrut lisama,» teatab Anne. 

Meie jutuajamise lõpus tänan Annet tuntava positiivse energia eest, mida ta terve meie vestluse aja kiirgas. «Sööge tatraputru, nii see energia tuleb,» vastab ta mulle naerusuiselt. Anne lõpetab vestluse kaunil kokkuvõtlikul noodil: «Elagem mõõdukalt – sööme veidi vähem ja magame veidi rohkem, nii see ilu püsib ka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles