Asenda kohv selle joogiga ja kõhuvoldid sulavad iseenesest

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Paljud naised püüavad kõhule kogunenud rasvavoltidest lahti saada, kuid mingil põhjusel ei taha see õnnestuda. Toitumisspetsialisti sõnul on siiski üks nipp olemas, mida paljud kahjuks alahindama kipuvad.

Paljud eestlased liiguvad liiga vähe, söövad ebatervislikku toitu ning ei hoolitse enda vaimse tervise eest. Või sina saad käsi südamel öelda, et oled parema füüsilise vormi nimel juba üpris kõvasti pingutanud? Selleks, et protsessi veelgi kiirendada, saad lisaks treenimisele ja korrapärasele toitumisele veel ühte asja teha.

Toitumisspetsialisti sõnul on vöökohta võimalik peenemaks saada sedasi, kui vahetad hommikukohvi rohelise tee vastu. Teadusuuringud on leidnud, et roheline tee aitab ainevahetust kiirendada ja efektiivsemalt kehakaalu langetada. Uuringus osales 35 ülekaalulist meest ja naist, kes jagati gruppidesse. Need, kes jõid päevas neli tassi rohelist teed ja seda kaks kuud järjest, võtsid kaalust oluliselt alla. Kohvijoojate tulemused jäid tublisti alla.

Kui arvad, et sa ei suuda hommikut kuidagi ilma kohvita alustada, ära muretse! Kohv pole ainus, mis sind erksaks teeb – ka rohelisest teest saab korraliku koguse kofeiini. Tassitäis rohelist teed sisaldab 30–50 mg kofeiini, tassike espressot 63 mg kofeiini.

Kui klassikaline piimakohv sisaldab 168 kalorit, siis tassitäis rohelist teed vaid ligikaudu kaks kalorit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles