PÄRISELT TOIMIVAD ILUNIPID ⟩ Jane Fonda lõpetas ootamatul põhjusel iluoperatsioonidel käimise

Naine
Copy
Jane Fonda hindab loomulikku ilu.
Jane Fonda hindab loomulikku ilu. Foto: Norbert Scanella / Panoramic PUBLICATION / Scanpix

Suurem osa Hollywood’i kuulsuseid läheb mingi hetk plastilise kirurgia teed, mida siis kiivalt avalikkuse eest varjab. Jane Fonda on selles osas eeskujuks: naine tunnistab, et lasi end lihvida, kuid lõpetas peale esimest protseduuri. Nüüd kutsub näitlejanna teisigi üles väärikalt vananema.

Oscariga pärjatud 84-aastane näitlejanna rääkis Vogue'ile antud intervjuus kauni vananemise ja plastilise kirurgia teemadel.

«Me kõik teame palju jõukaid naisi, kellele on tehtud igasuguseid iluoppe ja muid selliseid asju ning nad näevad kohutavad välja,» ütles Fonda. «Lasin endale ka ühe teha, kuid see jäi viimaseks, sest ma ei taha moonutatud välja näha. Ja ma pole sugugi uhke, et see juhtus.»

Loe ka seda: Laulja Anne Veski avaldab oma ilu saladuse: mingit Hiina imet ma ei söö

Erinevalt paljudest tunnistas naine, et temagi on noa all käinud, näiteks silma- ja lõuaoperatsioonidel, kuid loobus 2020. aastal ilukirurgiast täielikult. Siiani pole Jane otsust kahetsenud, vaid hoiatab naisi hoopis lõikustega kaasneva sõltuvuse eest.

Kuidagi peab aga oma välimuse eest hoolitsema ning näitlejanna on valinud selleks loomulikumad viisid. «Ma joon piisavalt vett, magan 8-9 tundi ööpäevas, liigun, viibin päikese käes ja mul on head sõbrad, kes ajavad mind naerma,» jutustas Fonda.

Jane Fonda nooremana.
Jane Fonda nooremana. Foto: imago stock&people / Scanpix

Näitlejannast tehtud dokumentaalfilmis rääkis ta, kuidas on oma nooruslikkuse üle uhke, kuigi see pole päris naturaalselt tulnud. «Vihkan seda, et mul on olnud vajadus ennast füüsiliselt muuta, et tunda end ilusana. Ma soovin, et ma poleks selline. Soovin, et oleksin julgem. Aga ma olen see, kes ma olen.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles