PILT ⟩ Kate Middleton kandis väga üllatavaid rõivaid

Naine
Copy
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/ Scanpix

Kate Middleton leiab alati täiusliku tasakaalu elegantsi ja kerguse vahel, olenemata sellest, kas ta kohtub diplomaatidega või veedab aega pere seltsis. Nädalavahetusel Plymouthis toimunud Sail Grand Prix'l osaledes kombineeris Cambridge'i hertsoginna meremeheliku Bretoni käsitööna valminud pluusi valgete Superga tennistega, mida ta ikka ja jälle tagasihoidlikel väljasõitudel kannab.

Üldiselt tõmbab Kate meelsasti kleidi ülle, kuid tema hiljuti tärganud soov lühikesi pükse kanda on hertsoginna jaoks täiesti uus esteetika, mida võiks suisa nimetada «mittekuninglikuks». Sellest hoolimata on endiselt näha, et Kate’ile meeldib kanda rõivaid, mida saab omavahel hõlpsasti kombineerida.

Loe ka: Eksperdid võrdlevad Kate Middletoni ja Meghan Markle'i lastekasvatusstiile

Hertsoginna komplekti staar on prantsuspärane triibuline pluus, mis on lihtne ja ühtlasi elegantne.

Riidest lühikesed püksid on aga lihtsaim viis, kuidas riietuda suviselt ja näha samas viimistletud välja. Tööl sobiksid sinna alla näiteks madalad kingad, kuid puhkepäevaks on valged kerged tennised suurepärane valik. Valged ketsid on viimasel ajal kohustuslik osa igast garderoobist, sest neid annab kombineerida nii lühikeste pükste ja teksade kui ka kleitide-seelikutega, kirjutab WhoWhatWear.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles