Meryl Streep: jäin noorena oma kehva välimuse tõttu paljudest rollidest ilma

Naine
Copy
Meryl Streep Toronto filmifestivalil.
Meryl Streep Toronto filmifestivalil. Foto: PICJER / IS / MPI / Capital Pictures / Scanpix

Filmide «Saatan kannab Pradat» ja «Mamma Mia» staar Meryl Streep on alati pilke püüdnud. Hiljuti hakkas levima foto naise nooruspõlvest, mis sai fännidelt rohkelt vastukaja. Nimelt peetakse praegust versiooni Merylist koguni kauneimaks.

Meryl Streep tähistas hiljuti enda 73ndat sünnipäeva. Vaatamata väärikale vanusele on näitlejanna siiani nooruslik. Veelgi enam, suur osa fänne peab naist kaunimaks kui kunagi varem. Streep on jaganud avalikult enda ilu saladust: ta ei puuduta kunagi oma nägu ning hoidub päikesest ja alkoholist.

Loe ka seda: Laulja Anne Veski avaldab oma ilu saladuse: mingit Hiina imet ma ei söö

Naine nagu vein – muutub ajaga vaid paremaks

On teada, et laiema näokuju ja lõuajoonega inimesed näevad vanemana nooruslikumad välja. Küll aga võib sama näokuju noorena olla kergelt ümar. Seega on loogiline, et Meryli välimus on nüüd enda kõrghetke saavutanud. Naise noorusaegadel ei peetud teda klassikaliseks iluduseks, mistõttu ta jäi karjääri alguses ilma mitmetest rollidest.

Pilte kõrvuti näinud fännid tõid välja, kui haruldane on Hollywoodis loomulik ilu. Streep näitab selles osas tublit eeskuju, nähes välja nii naturaalne kui ka nooruslik. Samuti on rahustav teadmine, et andekas naine murdis vaatamata kunagistele ilustandarditele filmimaailmas läbi ning on üks edukamaid näitlejannasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles