Kavalad nipid pisikestele naistele, kuidas oma jalgu pikemana näidata

Naine
Copy
Kõrge vöökoht lisab visuaalselt pikkust.
Kõrge vöökoht lisab visuaalselt pikkust. Foto: Shutterstock

Igas pikkuses naine on ilus, aga ega seegi mööda külge maha jookse, kui tead nutikaid trikke, mille abil oma jalgu vastavalt soovile pikemaks «venitada».

Nahatooni kingad

Kanna palja säärega või ihukarva sukkpükstega nahatooni kingi, mustade sukkpükstega aga musti kingi. Siis jookseb visuaalselt katkematu sirge joon justkui varvasteni välja.

Terava otsaga kingad

See läheb eelmise punktiga kokku – kui su kingadel on terav ots, siis venitad selle sirge joone veel mõne sentimeetri võrra pikemaks. Ümmarguste või kandiliste ninadega kingad muudavad jalad töntsimaks.

Kõrge vöökoht

Vali endale esemeid, millel on kõrge vöökoht, sest su jalad algavad visuaalselt seal, kus lõpeb torso. See tähendab, et kui liigutad vöökohta ülespoole, siis su jalad pikenevad.

Ühevärvilised riided

Kanna üht värvi pealaest jalatallani, et luua visuaalselt üks pikk joon, kust pole võimalik aru saada, kust jalad algavad.

Loe ka: Nii pikk on keskmine naine maailmas

Pikad laia säärega püksid

Kui su püksid ulatuvad põrandani ja nende all on kingad, mida keegi ei näe, siis on võimatu öelda, kui pikad on su jalad.

Vertikaalsed jooned, mitte horisontaalsed

Vertikaalsed jooned pikendavad ja horisontaalsed laiendavad. Silmad liiguvad sinnapoole, kuhu joon läheb. Kui silm liigub üles-alla, siis see pikendab vaadet, kirjutab The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles