Koolitaja ja mitme hispaaniakeelses maailmas menukaks saanud raamatu autor Florencia Andrés on motivatsioonikõnelejana tegutsenud üle kümne aasta. Intervjuus Naise portaalile andis ta nõu, mida jagab maailmatasemel sportlastele, kuid mida saab enda kasuks rakendada igaüks.

Andrés ütleb, et selleks, et eneses kahtlemine lõpetada, on kõigepealt vaja endasse uskuda. «Seda on muidugi lihtsam öelda, kui teha,» teab ta, kuid toob kohe näite, mis kukalt kratsima paneb: «Ükski laps ei ole sündinud ebakindlana – eneses kahtlemine on midagi, mille me omandame elu jooksul tänu sellele, et hakkame saama igasugu kommentaare nii oma vanematelt, õpetajatelt, naabritelt, kui ka inimestelt, keda me ei tunne. Ühe uuringu kohaselt saavad lapsed ühes päevas 45 positiivset ja 460 negatiivse kommentaari, stiilis «sa ei saa sellega hakkama», «mis sul viga on», «las ma teen seda sinu eest»... nendest saavad piiravad uskumused, kuid on teatud tehnikad, mille abil end nendest vabastada,» selgitab Andrés, kes hiljuti esmakordselt Eestit külastas ning siin Mindvalley University raames menuka ettekandega üles astus. Naise portaalil avanes võimalus Florenciaga ka isiklikult kohtuda ja pikemalt vestelda.

Loe ka seda: Avaldame äriedu ja energiaravi saladused

Meile on õpetatud, et ükskõik, mida sa tahad teha – saavutada edu karjääris, asutada firma või olla hea ajakirjanik – sa pead selleks kõvasti ette valmistama, hästi palju õppima, harjutama, et teadmised on kõige alus ja harjutamine teeb meistriks.

Loe ka seda: Hollywoodi staaride suhtenõustaja selgitab, kuidas kutsuda enda ellu maailma parim paarisuhe

See ei ole tõsi, sest on väga palju inimesi, kes töötavad väga palju, kes on õppinud väga palju, aga ei ole edu saavutanud. Puuduv element selles valemis

Kommentaarid (2)
Copy