NAISTEJUTUD ⟩ Rajud suveseiklused: erutav kolp rannas ja pepuliblikas autoklaasil

Ilusa ilmaga jaanid toob kaasa hulgaliaselt seiklusi. Orgiaid soodustav aeg... arvatakse Naistejuttude stuudios. Foto: Shutterstock
Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
  • Kui põõsas seksimisega vahele jääd, siis oleks targem paigal püsida ja vagusi olla.
  • Miks Triini erutab see, kui romantilises rannas lebab kolp?
  • Kuidas paljas Kristinka kalpsas merre, aga riideid enam üles ei leidnud...

Jaanipäeva erisaates jagame suviseid seiklusi, millest ei räägita. Looduses seksimine ning sellega vahele jäämine toob kaasa pikantseid ootamatusi. «Aga kas see üldse on tabu?» küsib Erki. «Kas seal ei ole mitut reageerimisvõimalust? Kui ise peale satud, siis noogutad ja jätkad teekonda. Ja vastupidi – kui sa ei lase ennast väga segada, siis tõenäoliselt sulle ei jää seda vaatlejat.» Triin aga ei saa pihta, kuidas on võimalik vahele jäämise üle üllatunud olla: «Sa ju tead, et su naine häälitseb ilusa looma kombel? Teha tuleb siis ja seal, kui kirg närima hakkab.» Sellistel seksikatel teemadel sel korral räägimegi. Meeleolu hoiavad saates kõrgel Triin Palmipuu ja Erki Tammleht, saatejuht Kristina Herodes.

«Jaanipäev on väga orgiaid soodustav,» ütleb Triin Palmipuu otsekoheselt. «Nii kui mätas kuivaks saab ja veits nagu kärakat saab.» Meie jõuame saates otsusele, et kõige suurem viga on teha suvel lollusi hoopis liiga vähe. Saade ongi selleks, et meie üle naerda ja koguda kuraasi, et saaks suuremaid tempe teha. Seiklusi toome päevavalgele paraja portsu. Näiteks oleks Erki peaaegu kurjategijaks saanud ning Palmi saatis turuvarblased võõrasse aeda raksu. Kristinka on aga kalpsanud jaaniööl alasti merre, juuksed tuules lehvimas.... ning siis otsinud hommikuni oma kadunud riideid. Kuid see kõik on alles sissejuhatus.

Suviselt segane jaanipäeva erisaade. Kristinkal on külas Triin Palmipuu ja Erki Tammleht.
Suviselt segane jaanipäeva erisaade. Kristinkal on külas Triin Palmipuu ja Erki Tammleht. Foto: Mihkel Maripuu

Loe ka seda: Elumees avaldab, mis naistele peale läheb. «Alati jäi keegi näppu! Minu jaoks üks ja ainus enam ei piisa...»

Loodusromantika pahupool

Kui ilm on soe, saab armastust jagada igal pool. Kui unustustes näeb see veidi teistmoodi välja kui praktikas. Ebamugavuse tekitajaid luusib igal pool. «Sipelgad, okkad, takjad,» loetleb Triin. «Aga on sul sipelgate pärast midagi pooleli jäänud?» küsib Erki. «Tõenäoliselt mingit ajalist rekordit sa küll ei löö. Kui, siis pigem kähkuka ajaline rekord, kui sa ikka oled vahvasti ennast kuskile sipelgapesa äärde sättinud. Aga pooleli – no ei!»

Erki on kallimaga telgis ärganud ja avastanud, et kogu telgikatus on süsimust – kihiseb sipelgatest. Kirjeldus otse elust, mis teeb silmad ette ka luupainajalikule unenäole.

Filmidest nähtud kirehood mererannas ei pruugi ise järele proovides just ülearu hästi õnnestuda. «Mul tuleb meelde, kuidas ma ükskord mererannas romantikat tehes oma kingad p***e keerasin,» pahvatab Triin. «Ma igaks juhuks ütlen kohe ära, et liiva sees seksimine ei ole nüüd ka mingi mõnus. Kleepub ja see pudi igal pool ja see hõõrub...»

Erki aga on teist meelt: «Jumala eest, ärge jätke oma põlvi ja selga säästmata! Andke kuuma! Mul on korduvalt põlved marraskil olnud.»

Kirehoog mererannas - üks hoitab, teine soovitab. 
Kirehoog mererannas - üks hoitab, teine soovitab. Foto: Shutterstock

Kogemata on Erki elus ka juhtunud, et ta on ise peale sattunud tegevustele, mida poleks kunagi osanud oodata. «Me poleks elu sees teada saanud, et seal põõsastes käib vilgas armuelu, kui nad ei oleks sealt välja karanud poolalasti.»

Sarnaseid seiklusi jagub ka Triini ellu. «Sõidad mööda väikest külavaheteed Harju järve taga. Vaatad, et põllu peal on kitsed ja teisel pool äikesepilved. Ja siis kuskilt mingist põõsast hüppab paarike välja, et ennast riidesse panna. Ma ei näinud teid! Kuhu te jooksete?!» Arukas soovitus kõlab nii – kui sa oled seal ilusti lepavõsas siruli maas, mitte keegi ei näe sind! Püsi seal, kus oled, tee, mis sa teed, ära lihtsalt väga karju – pole mingit vajadust välja karata.

Loe ka seda: «Esimese asjana ei ole vaja vastu seina lükata ja suudlema kukkuda!» 

Telgiraputajad ja kassikontsert

Miks üldse peaks spontaanne armastuse jagamine ootamatus kohas olema sündsusetu? Miks ei võiks inimesed lihtsalt tunda rõõmu lühikesest suvest? «Äkki on kadedus,» pakub Triin. Kui enda vastu päris aus olla, siis tunnistaks nii mõnigi – täitsa huvitav oleks teada saada, mida teised seal magamistoas või põõsa vilus teevad.

«Jaanipäev on väga orgiaid soodustav,» arvab Triin. Metsaalune, heinamaad, küünid, telgid... ahvatlusi on palju. Ja peale sattujaid ka.
«Jaanipäev on väga orgiaid soodustav,» arvab Triin. Metsaalune, heinamaad, küünid, telgid... ahvatlusi on palju. Ja peale sattujaid ka. Foto: Shutterstock

Jaanipäeva tähistamise juurde kuulub sageli see, et sõbrad sõidavad loodusesse kokku, telgivad õue peal või puhkavad kõrvaltubades, kirg lööb lõkkele ja kõik on kuulda. «Mind absoluutselt ei eruta kellelegi vahele jäämine,» teatab Triin. «Ja samas on võõrale inimesele vahele jäämine mulle täiesti stressivaba. Oma sõprade ja tuttavatega on veits veidram. Kui ma tean, et keegi võib pealt kuulda, siis ma püüan nii, et otseselt ei röögi, ei kilju ja ei kutsu teda nimepidi.»

Loe ka seda: Mis toimub pidudel? «Raskesti kättesaadavat mängida pole #metoo ühiskonnas enam võimalik!»

Aga mis siis sõpradega ikka hullu juhtub, kui nad üht-teist pealt kuulevad? Piinlikkust tunneb see, kes valib seda tunda. Kui ulakuste tegija paneb rahulikult kannad maha ja ütleb: «Jah, on jah nii! Tänan, et sind huvitab. Ja siis?», siis sel juhul põrkab piinlikkus osatajale tagasi või laheneb üldse kogu ebamugav hetk muheda huumoriga. Vahet ju pole, kui košmaarset kassikontserti sõbrad äsja pealt kuulma pidid. See on iga inimese õigus elada oma elu ja võtta oma ruum – armastust, hellust või romantikat jagada ei ole häbiasi. Milleks oma elu keeruliseks elada ja kellegi teise kehtestatud piiride pärast põdeda?

Loe ka seda: «Seisin lühikeses kleidis bordelli trepil, selja taga silt «Happy hour»...»»

Kuula ära kogu saade, suur hulk seksikaid seiklusi on meil veel varuks!

Sulle meeldis? Kõiki saate «Naistejutud» ligi 250 huvitavat osa saad tasuta järele kuulata siit! Kuula ja sinu suvised autosõidud, reisid ja rannas veedetud tunnid saavad palju lõbusamaks ja sisukamaks.

«Naistejuttudes» on koos siirad kogemused elust, empaatia ja asjalikud soovitused, mis aitavad endaga paremini tuttavaks saada, probleeme lahendada ning tervemaid suhteid luua. Ja niisama naerda saad ka. Aitäh, et oled meiega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles