Stilist annab nõu, kuidas riietuse abil oma rindu suurendada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Suured või väikesed rinnad – vahet pole, peaasi et ennast oma kehas hästi tunned. Kui sa aga soovid oma büsti rõhutada, siis allpool on kirjas mõned nipid.

«Kuigi iga naise keha on ainulaadne ja ilus, näen paljusid, kes soovivad oma keha erinevaid piirkondi rõhutada või varjata,» ütles stilist Lindsay Edwards. Riietuse abil võib tekitada soovitud keha optilise illusiooni.

«Üks kõige tavalisemaid piirkondi, mida naised soovivad rõhutada või suurendada, on nende rindkere,» ütles Edwards. Peale ilmselge lahenduse – push-up-rinnahoidja – on selleks erinevaid võimalusi.

Loe ka: Ülisuured rinnad pole meelakkumine: mul on õlgadel armid ja pesu peale kulub varandus

Aksessuaarid

«Sa võid juhtida tähelepanu oma rinnale, kui kaunistad end näiteks kaelakeedega, mis lõpevad täpselt rinna kohal,» ütles Edwards väljaandele The Sun. Kasu on ka rinnataskutest, siltidest või rinnakaunistustest.

Värv

Heledamatel ja erksamatel värvidel on suurendav mõju, sügavamatel toonidel aga vähendav.

Muster

Mustriga pluusid ja topid rõhutavad samuti büsti. Horisontaalsed triibud on eriti head suurema rinna illusiooni loomiseks, sest need muudavad selle piirkonna laiemaks ja seega suuremaks.

Loe ka: 5 levinud müüti rindade kohta, mille uskumise kohe lõpetama peaksid

Tekstuur

Ka kihilised rõivad aitavad saavutada soovitud kuju. Kudumid ja rüüsidega riided, mis on praegu väga populaarsed, sobivad suurepäraselt naiselike kurvide rõhutamiseks.

Kaelus

Madalamad dekolteed, näiteks v-kaelused, sobivad suurepäraselt rinnaümbermõõdu visuaalseks vähendamiseks. Kõrgemad dekolteed, nagu rull- ja püstkaelused, avaldavad aga vastupidist mõju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles