MIS SA ARVAD? ⟩ Fännid pahased: kas Kim Kardashian töötles tütart kõhnemaks Instagrami jaoks?

Naine
Copy
Paparatso tehtud pilt Kim ja North Kardashianist. Kas Instagrami pilt on sinu meelest töödeldud? Vaata allapoole ja võrdle!
Paparatso tehtud pilt Kim ja North Kardashianist. Kas Instagrami pilt on sinu meelest töödeldud? Vaata allapoole ja võrdle! Foto: Elisabetta Sodi / IPA/SIPA/ Scanpix

Kim Kardashiani hiljutine Instagrami postitus on pannud fännid arutama, et ta töötles oma tütre North Westi nägu ja keha, et laps paitaks rohkem silma. Tõsielutaari postitatud piltidel viibib ta koos Northiga reisil Portofinos, Itaalias, kuhu nad läksid Kourtney Kardashiani ja Travis Barkeri pulma.

Fännid külvasid postituse kommentaariumi üle südamesilmadega tujukujude ja komplimentidega Kimi ja Northi vapustava välimuse kohta. Ent skeptilisemad vaatajad märkasid fotodel mõningaid ilmseid vastuolusid. Nii Kimi kui ka Northi alumine keha tundus pikem kui varasematel fotodel. Mõned juhtisid tähelepanu ka sellele, et Northi näol on teistsugune valgus kui Kimil.

Loe ka: Trussahetked, mis muutsid maailma

Samuti võrdlesid nad paparatso tehtud pilte Kardashiani enda postitatutega ja leidsid erinevusi. Fännid tõlgendasid neid erinevusi kui tõendeid, et Kim töötles ennast ja tütart, et nad Instagramis paremad välja näeksid.

Kommenteerijate hulgas leidus nii ärritunuid kui naljatlevaid fänne:

«Ma arvan, et Kim on nii töödeldud, et North lihtsalt paistab kohatu tema kõrval.»

«Ma ei tea, mis on kummalisem: kas see, et ta seda teeb, või see, et ta ei mõika, kui veider see on. Mis juhtus muretu Kimmyga?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles