SUVINE ILUTREND Mis on jõusaalihuuled ja miks inimesed neist vaimustuses on?

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

TikTok on äpp, mis on andnud meile viimastel aastatel nii palju imelisi (tõsi küll, kohati ka ohtlikke) ilutrende. Kuid üldiselt on see platvorm lihtsate ja lõbusate ilunippide kullakaevandus.

Viimane trend, mis laineid lööb? Jõusaalihuuled – selle nime mõtles välja meigikunstnik Kelli Anne Sewell ja tähendab see huulepliiatsi kasutamist, mis on väga sarnane sinu loomulikule huulevärvile. Seejärel tuleb kanda peale huulepalsam. See lisab su välimusele veidi midagi, ilma et oleks vaja kogu nägu meikida. Oma nime sai see, kuna Kelli kannab seda kombot tavaliselt jõusaalis.

@makeupxka #gymlips on insta is trending I think idk but lfg #TalkingTree #MoveWithTommy #fyp #fypシ ♬ original sound - Kelli Anne Sewell

«Sul on lihtsalt täidlased, mahlakad huuled ehk jõusaalihuuled,» rääkis ta ise videos. «Algul nimetasin neid jõusaalihuulteks, sest kui ma lähen jõusaali, viskan alati midagi huultele. See on nagu jooksev nali, et ma joonistan endale huuled ja lükkan kulmud üles. Aga sa võid seda kanda lennujaamas, poes, kus iganes sa tahad. See on lihtsalt huulevärvi kasutamine, mis on tegelikult sarnane sinu huulevärviga. Ja siis huulepalsam.»

Loe ka: 3 pesutrendi, mida tänavu kõik naised kannavad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles