3 pesutrendi, mida tänavu kõik naised kannavad

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Hoolimata sellest, kas soovid oma aluspesusahtlit värskendada või lihtsalt mõtled uue pesukomplekti soetamise peale, need on tänavused pesutrendid.

1. Mugavus, mugavus ja veel kord mugavus

Mugavus ja seksikus ei pea üksteist välistama, vaid võivad käia käsikäes. Inimesed soovivad kanda naturaalseid kangaid, eelkõige orgaanilist puuvilla. Nad ei ole enam nõus ohverdama oma mugavust ilu nimel. Traadita rinnahoidjad on jätkuvalt populaarsed ning seda üha rohkem ka suurema rinnaga naiste seas.

2. Julged värvid

Inimestel on isu lõbusate ja värviliste pesuesemete järele. Naised tahavad olla julged ja eksperimenteerida kogu oma garderoobiga, sealhulgas ka aluspesuga. Värvide puhul on märgata eriti suurt nõudlust erksa rohelise järele, mis on huvitav, sest roheline pole tüüpiline pesuvärv – see ei ole ilmselgelt nii naiselik nagu roosa või marjakarva, kirjutab WhoWhatWear.

Loe ka: Dekoltee on tagasi! Ja mitte ainult...

3. Retrohõnguline disain

Tõusuteel on kõrge vöökohaga aluspüksid ja tangad. Inimesed otsivad komplekte, mis pakub kas lahedat, 80ndatest pärinevat kõrgeid tangasid või 50ndate stiilis kõrge vöökohaga aluspükse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles