PALJU PALJAST IHU ⟩ Dekoltee on tagasi! Ja mitte ainult...

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Foto: RT

Kas mood saadab sõnumeid saabuvast majanduskriisist ja ülemaailmsest puudusest? Võimalik. Kangast hoitakse sel kevadel kokku lausa kriminaalselt! Hea maitsega stiilipiiblites soovitatakse kaunitaridele: näita taljet, büsti või jalgu. Mitte kunagi kõike korraga, muidu muutub tulemus odavaks! See kuldaväärt tarkus tundub olevat unustusehõlma vajunud, sest tõesõna: kõik on näha. Elevil pilk ei tea enam, kus peatudagi.

Mida kanda pükskostüümi all? Unustage pluusid – bikiinitopist piisab täiesti. Milline on moekas suvine pluus? Seegi pole märkimisväärselt katvam, naba välgub kohe kindlasti. Lisaks õlad ja ka piiluaukudega ei olda just kooner. Uus trend on kleit-pluusid, mis oleks justkui paeltest punutud, aga ka täiesti läbipaistev võrk on kuum moematerjal. Kõike seda on fantaasiat tiivustav vaadata, aga mitte päris sama lihtne kanda. Vaene kaunitar peab ise hoolas olema, et paljastamisega kogemata üle ei pakuks ning kehakatted lennukalt lippama ei läheks.

Loe ka seda: Salapärane Eesti kaunitar tegi kaasa Christopher Nolani filmis

Naiselik büst on suurejooneliselt tagasi. Vahepeal kippus dekoltee tagapaledele tähtsust kaotama, aga enam mitte. Nüüd on korralik kondiproov hoida pilk kaaslanna silmade kõrgusel. Hoogsas büsti rõhutamises on aga ka üks tervitatav muutus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles