HEA TEADA ⟩ See köögikapist leitav aine takistab juustel rasuseks muutumist

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Liiga kiiresti rasuseks muutuvad juuksed on paljude naiste probleem - seda eriti just kevadel, kui mütsihooaeg on läbi. Mida teha, et juuksed kauem puhtad püsiksid?

Loe lisaks: Sellise toidu söömine põhjustab juuste väljalangemist

Ühe neiu sõnul saab sellest probleemist kergesti lahti ja selleks pole tarvis hirmkallist salongitoodet osta. 18-aastane Hannah Cristie jagas kummalist nippi, mida tõenäoliselt saavad kõik inimesed kohe praegu oma kodus katsetada.

Loe ka: See on selle suve kõige kuumem soengutrend

Hannah ütleb, et kasutab peanaha sügavpuhastamiseks ainet, mida leidub kõigi köögis. Tema saladus on Fairy ehk nõudepesuvahend. Ta peseb sellega oma juukseid kord kuus, mis on piisav, et kiharad ei muutuks liiga kiiresti rasuseks. Neiu sõnul eemaldab nõudepesuvahend juustelt ja peanahalt kogu ülearuse mustuse.

Hannah toonitab, et juukseid ei tohiks nõudepesuvahendiga liiga sageli pesta, kuna see võib juukseid kahjustada. Kui juuksed on värvitud, võib see ka teie juustest värvi eemaldada, seega tuleb nõudepesuvahendiga eriti ettevaatlik olla.

Mitte kõigi juuksed ei talu sellist töötlust, seega ära pese neid Fairyga, kui arvad, et juuksestruktuur ja peanahk võib sellest liialt kahjustada saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles