PILDID See on selle suve kõige kuumem soengutrend

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Õrn, kohev, kergesti hooldatav ja täiuslikult ebatäiuslik – sel suvehooajal armastavad naised soengutrendi, mis ei lähe kunagi moest!

2022. aasta suvel võib enda juuksed välimuse värskendamiseks mõne sentimeetri võrra lühemaks lõigata. Selle suve juuksetrend kannab nimetust kohev Bob.

Mis teeb koheva Bobi nii eriliseks?

Kui viimastel kuudel on eriti populaarne olnud sirge äärega Bob, siis suvel on moes pisut vabam versioon. Samuti võib oma juustesse tuua sisse heledaid toone, mis sobib hästi sooja aastaajaga. Kohev Bob on kompaktne, kuid kihilisem, et saavutada pehme naiselik välimus. 

Millistele juustele sobib kohev Bob?

Kohev Bob sobib eriti hästi õhukeste juustega naistele, kes soovivad rohkem volüümi ja särtsu. Kuna see trendikas soeng lõpeb tavaliselt õlgade kohal, peaksid juuksed olema juba keskmise pikkusega.

Kuidas kohevat Bobi sättida?

Parim asi selle soengu juures on see, et see ei nõua palju aega peegli ees kujundamisel ja pärast pesemist näeb see isegi õhu käes kuivatatuna juhuslik ja kerge välja. Trendikasoengu pehme silueti veelgi rõhutamiseks saab juukseid ümara harjaga õrnalt sissepoole föönitada. Natuke juukseõli või säraspreid tagab lummava viimistluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles