VIDEOINTERVJUU Merle Palmiste paljastab oma hea vormi saladuse

Copy

Nii head kõhulihaste trenni nagu eile õhtul pole ma ammu teinud! Vaatasin ära Merle Palmiste monotüki «Ala(s)ti Palmiste» ja naersin nii, et kõht kange.

Meie, naised, teame oma elu veidraid ja varjatud tahke küll, aga mitte keegi teine pole neid varem niimoodi välja lobisenud kui Merle. Ja kuidas ta 51-aastasena suudab olla paremas vormis kui poole nooremad? Sedagi saab teada.

Pokaal pikkade sõrmede vahel, lokid lehvimas ja kasukas õlgadel, laskub trepist diiva. Rahvas plaksutab. «Ei pea midagi tegemagi, juba plaksutavad,» märgib Merle Palmiste sädeleva sarkasmiga. Tema monotükk «Ala(s)ti Palmiste» läheb käima esimesest sekundist ning energia tõuseb viimase taktini.

Tunnen, et alates 24. veebruarist on elul otsekui mingi pinge ja sünguse loor peal olnud, nii raske on end vabaks lasta ja südamest naerda. Ja siin saalis see viimaks õnnestub! Naeran nii, et silmad märjad ja ripsmetušš sirinal põskedele mustreid moodustamas. Merle naljad on vahetud, uljad ja teravad ning niidavad mingi erilise siirusega. «Räägin iseendast. Viskan iseenda üle nalja,» kinnitab ka diiva ise.

Loe ka suurt intervjuud diivaga: Merle Palmiste: «Seks läheb  kogu aeg paremaks, sest kunagi ei tea, millal on viimane kord»

Merle Palmiste jagab vürtsika huumori kastmes ka mitmeid elutarkusi. Näiteks saavad vaatajad täiesti tasuta teada rasestumisvastasest vahendist, mis kannab nimetust «roheline ämber». Samuti ei hoia sihvakas ja supervormis näitlejanna enda teada, mis on tema hea figuuri saladus. «Väike palk ja hea maitse!» Merle jutustab, kuidas suudab alati raha lõhna järgi poest üles leida kõige kallima asja. Ning kui heale maitsele sobivad sisseostud tehtud, ootab ülejäänud kuu jooksul ees tasuta paastulaager.

Dieeti kaunitar ei pea ja kaalu pärast muretsemisega ta oma elu ei mürgita, sest elu nautides on see niivõrd palju ilusam! Mõni kilo siia-sinna on viimane asi, millele tähelepanu raisata. Kuid mingit mõistlikku piiri peab ka Merle. «Kui ainus asi, mis veel suuruselt sobib, on patsikummid – siis tuleb midagi ette võtta!»

Loe ka kahest Eesti säravaimast naisest stand-up-komöödia maailmas: «Seisad seltskonna ees põhimõtteliselt alasti: palun, selline olen mina!»

Vaata kindlasti sekund peale etenduse lõppu tehtud videointervjuud ja galeriid Merle Palmiste hoogsast ja pisarateni naerutavast vabakavast «Ala(s)ti Palmiste».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles