Liis Lemsalu: kui tunded alla suruda, tekib äng ja ahastus

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Liis Lemsalu.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Liis Lemsalu. Foto: Jelena Rudi

Eesti värskeim superstaar Liis Lemsalu (19) võttis ajakirja Anne & Stiil veebruarinumbris ette kogu tähestiku ning avaldas oma mõtteid erinevate tähtedega seoses meenuva kohta.
 

«Mida kauem inimesed siin maailmas elavad, seda rohkem hakkavad nad oma tundeid alla suruma. Unustatakse tunded ja lähtutakse asjadest, mida saab käega katsuda. Naised valvad abikaasat materiaalsest küljest lähtudes. Aga kui tundeid alla suruda, tekib äng ja ahastus. Ennast ei saa petta!» rääkis Liis tunnetest.

Veel tunnistas Liis, et mida vanemaks ta saab, seda rohkem mõistab, et elu tuleb võtta veidi lihtsamalt ja olla rohkem avatud. «Vabaneda hirmudest selles mõttes, et julgeda teha seda, mida enne pole teinud, või suhelda inimestega, keda sa ei tunne, või kogeda midagi, mis on sulle võõras…»

Liisi hinnangul oleks hirme vähem siis, kui inimesel oleks rohkem neid, kelle juures toetust leida, kui ta on migneid halbu asju kogenud.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles