See uus trend muutub vallaliste hulgas üha populaarsemaks

Naine
Copy
Inimesed leiavad, et hommikused kohtingud on tore viis päeva alustada ja lisaks ei jooda alkoholi.
Inimesed leiavad, et hommikused kohtingud on tore viis päeva alustada ja lisaks ei jooda alkoholi. Foto: Shutterstock

Vallalised katsetavad uut kohtingutrendi ja õnneks pole sel seekord pistmist millegi julmaga, nagu ghosting (kellegi vältimine ja sõnumitele vastamata jätmine, sest ei soovi enam kohtuda) või bread crumbing (teise vastu näidatakse huvi üles jaopärast – justkui pudistatakse raasukesi, et ta ikka olemas oleks).

Tegemist on hoopiski koidukohtingutega, mis – nagu nimigi viitab – tähendab, et trehvatakse hommikuti. See ei pruugi tunduda kõige romantilisem aeg potentsiaalse armastusega kohtumiseks – väsinud silmad ja kofeiinipuudus on vaevalt et armastuse retsept – ja ometi on paljud vallalised käinud hiljuti hommikul kohtamas või sooviksid seda teha.

Kohtingurakenduse Badoo tehtud uuringu järgi nautis 43 protsenti inimestest, et kohtingul ei ole oodata alkoholi joomist, samas kui 35 protsenti arvas, et see on lihtsalt tore viis päeva alustamiseks. 34 protsenti ütles ka, et eelistavad hommikusi kohtumisi, sest nad tunnevad end sel ajal värske ja energilisena, samas kui kolmandik rõõmustas, et nad ei ei pea kohtumiseks oma sotsiaalset elu ohverdama ega õhtuseid plaane sõpradega ära jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles