Uues rollis. «Õhtu!» saatest tuntud päikesekiir Piret Laos hakkab juhtima tuliuut saadet. «Ma näen su häält» on asi, mida mitte keegi veel näinud pole. Samuti pole me näinud Piretit sellise massiivse show eesotsas. Aga mis seal ikka, ongi uus seiklus ees!

Stuudiost lippab välja õbluke plika, pusa põlvedeni, juuksed hobusesabas ja teksapõlved rebenenud. «Ma olengi selline kampsun,» teatab ta muretult. Just uskumatu ehedus on see, millega Piret Laos on publiku täielikult ära võlunud. Ja tundes teda ka teispool ekraani – seal pole grammigi kalkuleeritud fassaadi, ongi aus värk.

«Õhtu!» saatejuhtide reipa kolmiku koosseisus on Piret pälvinud aasta meelelahutaja uhke tiitli. Sel pühapäeval saab Piretit näha täitsa uue saate eesotsas – ekraanile jõuab massiivne meelelahutussaade «Ma näen su häält». Kas krutskeid täis seiklejanna oskab oma trumpe ka glamuursemal laval kasutada? Kohe saame teada!

Milline on Piret Laos oma kõige loomulikumas olekus?

Olengi selline. (Naerab oma iseloomulikku, ulakat naeru.) Mulle meeldib lihtsus. Tahan, et selles, mida ekraanilt näeb, oleks ka mind ennast päriselt sees.  Tavaliselt käin üldse ilma meigita ja tunnen end nii väga mugavalt.

Kusjuures tead, kui palju minu käest on elu jooksul küsitud: «Kas sa oled beebiootel?» Ja praegu ka aeg-ajalt keegi tuleb ja ütleb midagi sellist. Siis ma olen alati vastanud...

Kommentaarid
Copy