Üksindus on praeguse aja raskeim haigus – üha enam naisi ja mehi ei suuda endale kaaslast leida. Seltskonnakaunitar, kunstnik ja müstik Beatrice on täiesti teisest puust. Tema jaoks on armastus sama tähtis nagu õhk, vältimatult vajalik! Tal on seljataga viis abielu. 19. jaanuaril sünnipäeva tähistav naine naudib õnnelikku suhet kuuenda mehe embuses ning ei kavatse päevagi vanemaks jääda. «Aga armunud olen ma olnud palju rohkem kordi kui kuus!»

Kauni seltskonnatähe Beatrice elus on uus armastus. «Tõstsime kahemeetrist musta kilekotti, mis nägi üsnagi laiba moodi välja.»

Hiljuti lõid tema elus lõkkele väga tulised tunded naise vastu. «See oli hästi maagiline suhe – saime tuttavaks uusaastaööl ja kõik läks nagu tulevärk, meeletu kire ja impulsiivsusega.»

Kümme aastat kestnud armastus Ediga sai läbi. «Viimaks ütlesid juba sõbrad, et ma pean selle suhte lõpetama, see ainult hävitab mind! Sõbrad ei julge mulle mitte midagi öelda, aga viimaks hakkasid nad ükshaaval suud lahti tegema – nad olid minu pärast mures. Mina muidugi vaidlesin vastu, aga see suhe oli lõppude lõpuks minu jaoks väga laastav...»

Beatrice otsustas oma elu pöördelisi sündmusi jagada ainult Postimees Naisele. Ta pole kaua aega andnud ühtegi pikka intervjuud. Kuid kuulsa kaunitari elus on toimunud rohkem dramaatilisi sündmusi kui nii mõneski filmis! 

Copy