NAISTEJUTUD ⟩ Elumees avaldab, mis naistele peale läheb. «Alati jäi keegi näppu! Minu jaoks üks ja ainus enam ei piisa...»

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Mitu naist on mehele paras?
Mitu naist on mehele paras? Foto: Joonistus/Kristina Herodes
  • Üks naine - mina enam sellega ei lepiks!
  • Kas naised lepivad sellega, et nende saatus on olla teine, kolmas, neljas...
  • Miks on vältimatult vaja kontsakingi ja seksikat kõnnakut?
  • Mis on kindel märk, et mees sinust tegelikult huvitatud ei ole?

Õigel mehel võiks olla korraga vähemalt seitse naist! Stuudios on külas mees, kes nii arvab: «Seal ei olnud midagi keerulist! Minu jaoks oli tähtis just see, et nad kõik oleks äärmiselt erinevad. Väline parameeter on see põhiline. Iseloomu - no seda ma ei usu. Üks päev mul on mõttes kõhnemad naised, teisel päeval tahaks priskemat, siis jälle sportlikku.» Kas selline elu on paljude Eesti meeste hoolega varjatud unistus? Mida naised sellest arvavad? Naistejutud mehega: Peeter Pusa. Saatejuht nagu ikka Kristina Herodes.

Nii mõnigi mees ei suuda endale ka ühte naist leida, sest ega naistega pole kaugeltki kerge! Kuid Peetril õnnestub naiste ära rääkimine erakordselt osavalt. Mida ta ometi selleks erilist teeb? «No mõnel mehel soovitaks näiteks mõni luuletus kirjutada,» muigab mees. «Üldjoontes on see läinud peale. Aga sa pead enne avastama, kas luuletused naist huvitavad. Kui ei huvita, siis see naine langeb minu jaoks lihtsalt rivist välja. Ma lähen lihtsama vastupanu teed täielikult.»

Teised soovitused naiste võlumiseks on küllaltki lihtsad - kasuta korralikku sõnavara, ole tähelepanelik ja galantne. «Ropud sõnad ei ole sugugi popid! Sõnavara peab olema viisakas ja mitte liiga nõrk, oluline on ennast esitleda tugevamana, mitte allaandjana!» Peetrit on edu naiste rindel alati saatnud - mistahes peole või seltskonda ta läks «alati jäi keegi näppu.»

Naiste leidmise teeb lihtsamaks ka see kui ei vaadata vaid ühte konkreetset tüüpi kaunitare. Peetril on nende valikuks omad kriteeriumid: «Ma ei pane rõhku, et naised oleks sportlikud ja saledad. Minu jaoks on kõige tähtsam see, et partneris peab olema mingi niukene seksikus, mis mulle meeldib! Teinekord meeldivad näiteks ühe naise jalad hirsamat moodi, ta jääb mulle mõttesse mõlkuma, aga ta oli priske. Aga ka prisketel naistel on teinekord väga ilusad jalad! Eriti kui nad on kontsakingades.»

Kõrged kontsad toovad naisele kindlasti plusspunkte, kinnitab mees Naistejuttudes.
Kõrged kontsad toovad naisele kindlasti plusspunkte, kinnitab mees Naistejuttudes. Foto: Kristina Herodes

Kuula ka seda: Praakmees - kes see selline on? Ja miks naised ta maha jätavad?

«Paljudel naistel on väga seksikas samm,» toob mees välja üllatava asja. «Aga osadel on see hoopis teistsugune, kossa-kossa. Ta võib väga ilus olla, ta võib väga seksikas olla, kuid samm on vale! Sellised langevad kohe mõttemaailmast välja.» Seksikas samm on mehe sõnul täpselt sätitud, enesekindlalt sihitud ja see jääb kohe silma.

Mehed näevad truuduse teemat veidi teise nurga alt kui naised. Naine - tema võiks olla muidugi pühendunud ja mitte ringi tõmmata. Enda osas samad nõudmised ei laiene. Mis on lubatu mehele, pole lubatud naisele - on see õiglane?

Peeter Pusa Naistejutud podcasti stuudios
Peeter Pusa Naistejutud podcasti stuudios Foto: naine.postimees.ee

Kuual ka seda: Tõde praakmeestest: Igas mehes peitub ideaalmees. See vajab julgust ja... 

Peeter on proovinud elu ka ühe kaasa kõrval, kuid pikalt see ei püsinud. «Asi läks petmiste peale üle...» Nii lasi ka mees täis ringiga minna.  «Ma räägin kohe ausalt välja - minu jaoks üks ja ainus enam ei sobiks! Sest ma harjusin ära sellega, et mul on vaheldust. Ainult ühesuguse tüübiga ei istuks mul asjad.»

Peeter usub, et sellel, miks paljud mehed lepivad ainult ühe naisega on üks konkreetne põhjus: «Nad ei julge teha!»

Loe ka seda: Mees saabus pulma kuue raseda naisega: kõik lapsed on minu! 

Peeter ütleb otsekoheselt välja soovi, mida tema arvates jagab enamik mehi - naine peab väga hea välja nägema selleks, et mees saaks seltskonnas temaga uhkustada. «Meeste loomuses on see!» Kas see tõstab mehe enesehinnangut? 

Arvukates suhetes karastunud mees on kogenud ka seda, et mehel pole peale armuööd mingit huvi suhet jätkata. Küll aga on naisel hoopis teised ootused. Mis on kindel märk hommikul, et mees sinust tegelikult huvitatud ei ole? Peeter tunnistab, et mehed ütlevad hommikul alati midagi ilusat ja head, see on standard. Ärge uskuge! See võib tähendada ükskõik mida. «Oli tore, teinekord helistame,» jutustab Peeter. «Üldiselt ei tahaks kedagi hommikul solvama hakata. Ma võin öelda seda - kui mees pakub enda telefoninumbrit, aga ise ei küsi, siis see tähendab huvi puudumist. Tal ei ole seda vaja, ta teab, et ei helistaks ise mitte kunagi.»

Ka ära mineku kiirus ütleb palju ära - kui mees minema kihutab, siis ta tahab minna ja kõik toodud põhjendused on valed. Aga kui on suur huvi naise vastu? «Siis ei kiputa kuhugi minema.»

Kuula ka seda: Mehed valetavad, mis neile naiste seljas meeldib! 

Ilus muinasjutt, et kuningapoeg ja printsess said läbi raskuste kokku ja elasid õnnelikult igavesti kehtib praktikas vaid mööndustega. Selle koha peal, kus raamatukaas kinni langeb, jätkub lugu tavaliselt nii: keskmiselt kolme aasta pärast või hiljemalt siis, kui teine laps sündis, läks kuningapoeg ikkagi «vasakule». Sama tegi kuningatütar. Ja hea tava hoidmiseks peavad mõlemad suu kinni.

Inimesed, kes on harjunud vallutamisest adreanaliini saama või kes seovad oma isiksuse väärtuse sellega kui hästi nad vastassugupoolele peale lähevad, nende jaoks pole üks inimene kunagi piisav. Või siiski on? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles