Eesti legendaarseim astroloog Igor Mang on tähetarkust jaganud juba 50 aastat. Koroona rabas kogu maailma kui välk taevast, kuid Mangi horoskoobis oli see ettekuulutus olemas: «Minu 2020 rotiaasta horoskoobis seisab: kevadel tuleb midagi niisugust, et inimesed ahhetavad. Märtsis tuleks vältida rahva hulgas liikumist, sest nakkuste oht on suur.»

Mida ütleb see taevatarkust hästi tundev mees algava aasta kohta? 

Ka vaatlejad märkisid ära, et Igor Mang oli ainus astroloog, kes koroonat ette näha oskas. «Ma nägin, et tuleb kaost tekitavaid sündmusi, ja mõtlesin, et selleks võib olla suurem veeuputus. Aga tihti käivad nakkused ja seletamatud haigused just veega kaasas.»

Globaalseid muutusi tähistav aspekt sai alguse aastaga 2020. «Taevas oli see näha nii, et Saturn liikus ühendusse Pluutoga. Pluuto lõhub ära süsteemid ja struktuurid, et asemele saaks tulla uus. Selline konjunktsioon oli viimati reformatsiooni ajal, mis tõi endaga uue väärtussüsteemi. Praegune muutus tuleb veelgi suurem – tuleb täiesti uus olukord, mis juhatab sisse uue paradigma ja uue ajastu. Aga teatavasti on igasugune üleminek vanalt uuele raske.»

«Järgmine aasta on eelmisest karmim,» kuulutab Mang. «Näen ette, et tulemas on kõikvõimalikke katastroofe. Tsivilisatsiooni lagunemise protsess on alanud, kuid täieliku kokkuvarisemiseni me loodetavasti veel ei jõua. Kui just ei tule sõda, mis seda tunduvalt kiirendaks! Ma ei välista suurema sõjalise konflikti võimalust 2022. aastal. See on omamoodi kättemaks ja kohtuotsus sellele tsivilisatsioonile, mis hävitab looduslikku keskkonda, ja sellise raiskamise eest tuleb lõpuks ka maksta.

Kommentaarid (2)
Copy