VIDEO ⟩ Printsess Diana lõi pudeli Charlesi pähe puruks

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Charles ja Diana aastal 1987
Charles ja Diana aastal 1987 Foto: United Archives / kpa via www.imago-images.de

Printsess Diana ja prints Charlesi abielu oli tõeline karussell, kuid kas sa teadsid, et kord lõi Diana oma abikaasa pea vastu pudeli puruks?

Sotsiaalmeedias teeb ringe video, kus on ehmatav hetk näha. Printsess Diana võtab pudel ning lööb selle Charlesi kuklasse puruks. Killud lendavad kõikjale.

Kuna paari ümbritseb aga palju inimesi ning ka Charles ise naerab, on selge, et tegemist on millegi muu kui abielutüli vägivaldse õiendamisega.

Nimelt käisid Walesi prints ja printsess James Bondi filmi «Living Daylights» võtteplatsil. Seal näitasid kaskadöörimeeskond neile, kuidas tehakse teatud filmitrikke ning kuidas ekraanil klaasipurunemise etendamiseks kasutatakse suhkruklaasi, kirjutab GeoTV.

Taani näitleja Jeroen Krabbé kirjutas oma memuaarides, kuidas ta andis Dianale võtteplatsil idee suhkruklaasist pudel Charlesi pähe puruks lüüa. «Me vaatasime, kuidas kaskadöörid lõid üksteisele suhkruklaasist pudeleid pähe puruks,» meenutas ta. «Ma seisin kuningliku perekonna lähistel ja ütlesin printsess Dianale: «Te peaksite ühe pudeli oma abikaasa pähe lööma.» Ta vastas: «Oh, ma teen seda meeleldi!»»

Lähistel seisis ka näitleja Thomas Wheatley, kes on hiljem öelnud, et kuigi hetk tundus rõõmus ja naljakas, oli tunda siiski mingisugust pinget. «Tagasi vaadates võib öelda, et Diana tegi seda märkimisväärse entusiasmiga,» viitas Wheatley pudelipurustamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles