Meedia: kuninganna Elizabeth solvas Meghanit ja Harryt

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Meghan, Harry ja kuninganna 2018. aastal.
Meghan, Harry ja kuninganna 2018. aastal. Foto: Pool New/Scanpix

Väidetavalt keelas kuninganna Elizabeth teine 2019. aastal Sussexi hertsogil ja hertsoginnal Windsori lossi kolimise. Nüüd aga ilmneb, et sinna võivad kolida Cambridge’id.

Enne, kui Harry ja Meghan otsustasid «firmast» lahkuda, keeldus kuninganna väidetavalt nende palvest kolida Windsori lossi, soovitades selle asemel Frogmore’i mõisa, mis asub Windsori maadel. Sellest polekski eriti ehk midagi, kui nüüd ei oleks välja lekkunud info, et Windsorisse plaanivad kolida prints William ja Kate Middleton.

Preili Elsner kirjutab New Zealand Heraldis, et see on ilmselt võrdväärne näkku sülitamisega ning spekuleerib, et kolimine võib lisada veelgi vett nende rattale, kes usuvad, et Sussexeid on ebaõiglaselt koheldud.

Loe ka: Kuninganna Elisabeth II otsustas Harry ja Meghani kohtusse kaevata

«Kui kuninganna avab oma jumaldatud kodu uksed Cambridge’idele pärast seda, kui on Harryle ja Meghanile ära öelnud, siis on raske seda näha muuna kui näkku sülitamisena eksiilis viibivatele Sussexitele,» kirjutas Elsner. «Siiski, kui kolimine toimub, on veelgi rohkem laskemoona neil, kes on väitnud, et Williamile ja Kate’ile kehtivad ühed, Harryle ja Meghanile aga teised reeglid.»

Elsner arvab ka, et kolimine ei jää kindlasti ka vendade omavahelist suhet mõjutamata. «Kui Harry ja Meghan elaksid ikka veel Frogmore’is, siis pole raske ette kujutada, kuidas Sussexi hertsog end igapäevaselt tunneks karmi reaalsuse ees, mis on tema staatus võrreldes kiviviske kaugusel elava venna staatusega, keda valmistatakse ette kuningaks saamiseks.»

Seda, et Kate ja William võivad Kensingtonist ära kolida, on rääkitud juba mõnda aega. Kuninglike allikate sõnul tunnevad nad end seal kõrvalejäetuna, pealegi oleksid nad Windsoris elades lähemal seal elavale kuningannale kui ka Kate’i vanematele, kirjutab Express.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles