«Ajarändur» tõi välja 2021 septembrikuu kõige olulisemad kuupäevad

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

TikTokis tegutseb kasutaja, kes kinnitab, et ta on siia saabunud aastast 2714. Et oma sõnu tõestada, tõi ta hiljutises videos välja kuupäevad, mida sel kuul tähele panna.

Kasutaja nimega Aery Yormany tõi välja 2021. aasta septembri kõige olulisemad kuupäevad, mis inimkonna saatust määratult mõjutavad.

11. september – tulnukad külastavad Maad ja võtavad kaasa umbes 4000 inimest, et viia nad planeedile nimega Proxima B. Valikus on oskustöölised ja osaliselt ka lapsed.

14. september – ajaloo kõige võimsam, kuuenda kategooria orkaan tabab Ameerika Ühendriikide Lõuna-Carolina osariigi rannikut.

26. september – umbes kaks nädalat hiljem annavad šimpansid inimkonnale edasi salajase informatsiooni, kasutades selleks inimkeelt. Šimpans õpib rääkima tänu häälepaeltemutatsioonile.

Ta on ka ennustanud, et järgmisel aastal avastatakse Atlandi ookeani põhjast Atlantis, kus elavad inim-kalade hübriidid. 2024 hakkab tuumakatastroofi tõttu sadama happevihma, mis kõrvetab nahka ja sulatab puitu. Vähem kui saja aasta pärast aga maandub Maal väga vaenulik tulnukaliik.

Sel aastal on aga veel oodata, et 20. oktoobril antakse kaheksale inimesele supervõimed. 17. novembril aga avastatakse üle 30 liigi, kes on suuremad kui praegused samade liikide esindajad (ämblikud, teod, maod).

Praegu veel on mõned päevad aega, et näha, kas mõni tema ennustustest ka täide läheb. Hoolimata sellest – või just selle tõttu –, kas Aery on tõesti tulevikust või on tegemist ARG ehk alternatiivreaalsuse mänguga (alternatiive reality game), on tal väga palju jälgijaid. Hetkeseisuga jälgib tema videoid ligi 883 000 inimest ja kokku on teeninud ta ligi seitse miljonit laiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles