6 fakti Spice Girlsi kohta, mida sa ilmselt veel ei teadnud

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Spice Girls auhinnasõul aastal 1997
Spice Girls auhinnasõul aastal 1997 Foto: FRED PROUSER/Scanpix

90ndatel tuule tiibadesse saanud tüdrukutebänd Spice Girls oli miljonite tüdrukute noorpõlve taustamuusikaks. Kuid palju sa oma lemmikutest tegelikult tead?

Siin on mõned faktid selle bändi kohta, mida ehk ka kõige suuremad fännid veel ei teadnud. Kokku pani selle nimekirja TikToki kasutaja @hellomynamesjon.

  • Bändi nimi oli algselt Touch ja see koosnes Victoria Adamsist, Geri Halliwellist, Melanie Chisholmist, Melanie Brownist ja... Michelle Stephensonist. Jah, tõepoolest – enne Baby Spice’i ja ehk Emma Buntoni grupiga liitumist oli pundis hoopis teine tüdruk!
  • Kõik tüdrukud pidid elama ühes majas koos. On räägitud erinevaid jutte selle kohta, miks Michelle lahkus, kuid seda ta tegi ja ta asendati Emma Buntoniga. Kes suudaks ette kujutada Spice Girlsi ilma Baby Spice’ita?!
  • Touch vahetas mänedžmenti ning muutis seejärel nime Spice Girlsiks. Kusjuures, erinevad vürtsidega seotud hüüdnimed ei olnud üldse tüdrukute endi välja mõeldud. Hüüdnimed andis neile hoopis Top of the Pops ajakiri, kus avaldati tüdrukute pildid ja illustratsioonid-jutt sellest, milline vürtsisegu millisele lauljale kõige paremini sobib. Nii saigi Victoriast Posh Spice, Emmast Baby Spice, Mel C-st Sporty Spice, Mel B-st Scary Spice ja Gerist Ginger Spice.
  • Tüdrukud pidid võitlema elu eest, et «Wannabe» oleks nende esimene singel. Nad kirjutasid selle kümne minutiga ühiselt valmis ja tahtsid, et pala oleks elus ja särtsakas, aga võtaks kokku ka nende olemuse. Juhtkond tahtis, et avasingliks oleks hoopis «Love Thing».
  • Spice Girls pole kunagi olnud Grammyle nomineeritud ja nad pole kunagi Grammyt saanud.
  • Geri legendaarne Union Jacki kleit oli algselt tavaline must Gucci kleit. Geri palus oma stilistil käterätikutest sinna peale muster õmmelda ning legend sündis.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles