VIDEO Purjus medõde keeldus Venemaa haiglas patsienti ravimast

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy

Novokuznetsk on Siberis Kemerovo oblastis asuv poole miljoni elanikuga linn. Ühes selle linna haiglas toimus kurioosne ja potentsiaalselt eluohtlik vahejuhtum.

Linna 29. haiglasse, mis nimetatud A. A. Lutsiku järgi, jõudis tõsise haigushooga patsient. Meedikud sekkusid ja naise seisund stabiliseerus, kuid haiglas olles läks tema olukord taas hullemaks.

Kuna patsiendile oli määratud intravenoosne ravi, läks ta enesetunde kehvenedes koridori, et leida õde, kes intravenoosset infusiooni manustaks. Õega suheldes tekkis patsiendil aga kuri kahtlus – meditsiinitöötaja on tööpostil purjus, kirjutab Komsomolskaja Pravda. Patsient filmis olukorda ning laadis hiljem video sotsiaalmeediasse.

«Osakonda võttes anti mulle kõigepealt kohutavas olukorras voodi, kuhu hea omanik ei paneks isegi oma koera magama,» kurtis patsient. «Aga kõige hullem ootas ees hiljem. Oli aru saada, et õde on purjus ja kelleltki polnud abi loota.»

Kohalikud terviseministeeriumi esindajad kutsuti kohale olukorda kontrollima. Selgus, et medõde oli tõesti alkoholijoobes. «Alkoholijoobes töötaja on töölt ajutiselt vabastatud,» vahendas Kuzbassi terviseministeerium avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles