John Stamos räägib loo kuriteost, millesarnast pole sa varem kuulnud

Raili Stina Reidla
Copy
John Stamos
John Stamos Foto: Kay Blake / Scanpix

Aastaid tagasi «Üldhaigla» ja «Täismaja» kaudu kuulsaks saanud staar tõdes hiljuti CNN-ile: «Mõistan, et see võib päris imelik välja näha.»

John Stamos alustas uue podcasti sarjaga, mis räägib läbi ajaloo toimunud kuritegudest.

«Uskumatult hiiglaslik skeem: Sinatra röövimine» räägib loo legendaarse Frank Sinatra poja, tollase 19-aastase Frank Sinatra juuniori 1963. aasta röövimisest.

Kümne episoodiga taskuhääling esilinastus selle kuu alguses ja on nüüd saadaval podcastide voogedastusplatvormidel.

Stamos ütles CNN-ile, et avastas selle mitte-eriti-tuntud kriminaalloo enda huvist muusika vastu.

«Umbes 25 aastat tagasi tegin Orange Rock messil kontserti koos rokiduo Jan and Deaniga,» meenutas Stamos. «Ka pärast seda kohtusime mõnikord põgusalt. Kord pöördus Dean Torrence minu poole ja küsis: «Kuule, Stamos, kas sa tead midagi?» Ma vastasin talle jah.»

"Dean rääkis:" Noh, mul on üks käsikiri, mille õigused kuuluvad täielikult mulle. Mu parim sõber röövis Frank Sinatra juuniori!» Olin sõnatu.»

See viis Stamose kokku käsikirja autori Barry Keenaniga, kes oli üks röövijatest ja kirjutas selle käsikirja vanglas olles.

Mõned päevad pärast president John F. Kennedy mõrva võtsid tollal 23-aastane Keenan ja tema kaasosaline kinni äsja oma lauljakarjääri alustanud Sinatra juuniori, kes esines Nevadas.

Röövijad nõudsid Sinatra vanematelt 240 000 dollari suurust lunaraha, kuid lõpuks nad ikkagi tabati.

Stamos ütles, et ta on aastaid üritanud Keenani lugu rääkida, kuid sattus mitmetesse takistustesse. Sealhulgas oli asjaolu, et 2016. aastal südameseiskumise tõttu surnud Sinatra juunior ei tahtnud, et lugu avalikustatakse.

Kuid Stamos ei saanud sellest teemast lahti lasta, eriti seetõttu, et lugu oli nii hull.

Ta ütles, et Keenan ei osutunud kõige nutikamaks röövijaks, unustades maha isegi kõik relvad. Samuti läks ta suusatama Tahoe järvele, kus ta üsna pea kinni peeti.

«Kuna ma juba olen kriminaalsete podcastide fänn, siis poleks mul midagi selle vastu, kui «Hiiglaslik skeem» saaks täiendavaid hooaegu erinevate kuritegude ja mõrvamüsteeriumite rääkimiseks.»

Stamosele meeldis ka idee sellest, et lugu jõuab kunagi ekraanile. Ta tõdeb, et tahaks ise mängida Keenani ema poiss-sõpra John Irwini.

«Ta nägi välja nagu Clark Gable. Tal olid õhukesed vuntsid,» ütles Stamos. «Tegemist oli kõva mehega. Johnil oli suurepärane hääl, kes oskas nõuda lunaraha.»

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles