HIRNU HERNEKS Noormees püüab juukseid värvida, asi lõppeb aga...

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Kuvatõmmis

«See on video 30 minutit nooremale minule,» alustab TikToki-kasutaja Evan (@darthevan) oma videopostitust.

On ilmselge, et mehel on midagi juhtunud – ta käed on mingi tumeda asjaga koos, samuti nägu.

@darthevan

pls blow up im blue da ba dee ##hairfail ##hairdyefail ##viral

♬ original sound - Evan

«Kui sa pesed välja musta juuksevärvi, siis kummardu tahapoole, mitte ettepoole,» räägib ta leebelt muiates. «Ma tean, et sa oled paanikas, kuna näed, et kraanikauss hakkab mustaks värvuma... Oota vaid, kui sa dušši näed!»

Seejärel teeb ta kerge pausi, vaatab oma mustaks värvunud käsi, ja lisab vaikselt: «Ja oota veel, kui sa näed oma käsi ja ülejäänud keha...»

Evan kinnitab, et kogu keha näeb tal samasugune välja. «See on kõikjal! Aga tõesti, mu juuksed sai mustaks!»

Evan ütleb, et on viimased 20 minutit veetnud dušši koristades, kuid tal lõppesid puhastusvahendid otsa. Nii pidi ta minema lähedalasuvasse poodi üleni värvisena, et puhastusaineid juurde tuua. Nüüd on ülesandeks end järgmise paari tunni jooksul püüda puhtaks nühkida.

Lõpusõnumi jätab ta oma tüdruksõbrale, kes kahe tunni pärast peaks koju jõudma: «Ma loodan, et ma pole siis enam sinine!»

Video sai üle 3,4 miljoni vaatamise ja rohkem kui pool miljonit like'i. Oma jätkuvideotes püüab Evan asja selgitada.

@darthevan

Reply to @youreannoying took two showers n scrubbed with some oil and cetaphil the blue came right out ##hairfail ##hairdyefail ##megamind ##viral ##oops

♬ original sound - Evan

Ühes oma järgmistes videotest ütleb noormees, et sai tõesti juba samaks õhtuks end enam-vähem puhtaks ning tegemist oli inimliku eksitusega, ta pani juustesse värvi liiga palju ning pesi seda välja vannis istudes.

«Ei, ma ei kavatsegi hakata käima juuksuris, et professionaal mu juukseid värviks!» lisab ta. «Vaadake mind, ma olengi selline! Jah, mu juuksed on paras kaos, kuid see on taotluslik!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles