VIDEO Itaallane kaotas pea, kui nägi, mida tema kihlatu spagettidega tegi

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Kuvatõmmis

TikTokis lööb laineid kasutaja nimega Sarah, kes on kihlatud itaallase Carloga. Ta jagab lühivideoid paari igapäevast, kus ameeriklannast naine saadab (tahtlikult) korda itaalia toiduga seotud fopaasid, mis tema kihlatu aga endast täiesti välja ajavad.

Naine filmis näiteks salaja, kuidas ta tahab ananassiga pitsat tellida. Selle peale teatas Carlo dramaatiliselt, et nad peavad ilmselt ära kolima, sest kõik teavad, et naine on tema kihlatu ja edaspidi neile enam pärast sellist pühaduseteotust rahu ei anta.

Üks hiljutisi videoid aga näitab Carlose ehedat reaktsiooni, kui Sarah spagetid haarab ja need enne potti panemist pooleks murrab.

«Sarah, kas sa oled hull?! Ma pean nüüd seda s*tta pastat sööma?! See on nii lühike!» ahastas mees. Sarah küsis, süütut teeseldes, et mis küll lahti.

@carloandsarah

did someone say... DRAMA??? 🤣

♬ original sound - Carlo and Sarah

«Need pole spagetid, mu kallis,» selgitas mees. «Sa murdsid pasta pooleks. Kas sa tead, et see on Itaalias seadusevastane?!»

Ajakiri Slate küsis ka Itaalia kokalt Carolina Garofanilt, kas tõesti on spagetid nii pühad, et neid murda ei tohi. Garofan kinnitas, et spagetid tuleb panna potti just nii pikalt kui need on valmistatud – neid tuleb nautida, mässituna ümber kahvli. «Pastat süüakse niiviisi: sa keerutad kahvlit pastas ja see peab olema nii pikk, et ei kuku kahvli küljest ära,» õpetas kokk, lisades, et oluline on pastat õigesti keeta, sest siis jääb ka kaste kõige paremini külge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles