Uus avastus: just sel kellaajal on inimestel suurim seksiisu

Marlene Neiland
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Uued uuringu tulemused näitavad, et inimesed eelistavad seksida kindlas ajavahemikus.
Uued uuringu tulemused näitavad, et inimesed eelistavad seksida kindlas ajavahemikus. Foto: Shutterstock

Uued uuringutulemused avaldavad, mis kella paiku on inimeste seksiisu suurim. Üllatavalt, eelistavad mehed ja naised seksida täiesti eri aegadel. Alt leiad, millal ollakse valmis kõige meelsamini vallatlema!

Oled igati valmis kaaslasega linade vahele heitma, kuid kallim ei ole parasjagu tujus? Seda juhtub sagedamini, kui arvata oskad ja hiljutised uuringutulemused selgitavad, miks see nii on. Teadlased üritasid selgeks teha, mis kella paiku on inimeste seksinälg suurim. Paraku tuli välja, et mehed ja naised eelistavad hullata täiesti eri aegadel, kirjutab väljaanne TheSun.

Uuringus osales 2300 britti. 70 protsenti naistest väitis, et on olnud koos mehega, kes eelistab seksida aegadel, mil neil endal selleks tuju pole. Mehed naudivad sageli hommikust seksi ning enamik mehi armatseb kõige meelsamini kella kuue ja üheksa vahel. Naised hullavad parema meelega õhtuti ning kõige populaarsemaks ajavahemikuks on kell 23.00-2.00 öösel. 

Los Angelesest pärit doktor Allison Hill selgitab, et meeste puhul on parim aeg seksiks kell 7:54 ja naisterahvaga tasuks vahekorda astuda umbes pool tundi enne südaööd. «Arvatakse, et naiste libiido on midagi väga keerulist ja eriskummalist, kuid tegelikult on see puhtalt psühholoogiline,» räägib arst, «Üldjuhul pole sel partneriga kuigi suurt pistmist. Libiido sõltub pigem sellest, kuidas naine end oma kehas tunneb.» Seega, kui tahad partneriga head seksi nautida, tasub järgmine kord õigeks kellaajaks äratus helisema panna!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles