Lahutus vene rikkurite moodi: naine palkas luksusjahi hõivamiseks eriväelased

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Superjaht Luna, mis kuulub Venemaa miljardär Farkad Ahmedovile, on praegu Dubais Rashidi sadamas.
Superjaht Luna, mis kuulub Venemaa miljardär Farkad Ahmedovile, on praegu Dubais Rashidi sadamas. Foto: Christopher Pike/Reuters/Scanpix

Venemaa miljardäri eksnaine ei halasta: kuna mees on keeldunud täitmast kohtu korraldust vara jagamise kohta, võttis ta asjad enda kätte.

64-aastane miljardär Farkhad Ahmedov ja tema nüüdseks eksnaine, 48-aastane Tatjana Ahmedov käivad lahutuse tõttu kohut. Vaidluse keskmes on 526 miljonit eurot väärt abieluleping – sellest summast on Tatjana praeguseks saanud vaid murdosa.

Tatjana ei jäänud käed rüpes ootama. Ta palkas endistest Briti mereväelastest koosneva palgasõdurite meeskonna ning käskis neil üle võtta 261 miljonit eurot maksva superjahi. «Marshalli saarestiku kohus on jahi ametlikult Tatjanale määranud, seega kasutame me loomulikult kõiki enda kasutuses olevaid vahendeid, et saada kätte see, mis lepingu järgi õiglaselt meile kuulub,» ütles Tatjana advokaat Mail Online’ile. «Seega palkasime me spetsialistid, et kõik varad, mis me kliendile võlgu ollakse, kätte saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles