Öösiti klubilavasid vallutanud strippar pidas päevasel ajal kordades süngemat ametit

Marlene Neiland
, Sõbranna.ee reporter
Copy

Emma Jane Holmes tegeles päevad läbi surnutega, kuid pärast päikeseloojangut ootas teda ees sootuks teistsugune töö. Õhtu saabudes haaras Holmes pitspesu ja huulepulga ning lippas stripiklubisse. Tegus naine avaldab, milliseid seiku ebatavaline eluviis endaga kaasa tõi!

Emma Jane Holmes on harjunud veetma päevad surnute keskel ja ööd stripiklubis. Nädal tagasi avaldas ta aga ka esimese raamatu. Teoses jagab ta üksikasju oma ebatavalisest eluviisist ja kirjeldab, kuidas sai ta tänu tööle selliseks inimeseks, nagu ta nüüd on. Raamat on praegu saadaval vaid inglise keeles ja kannab pealkirja «Viimne tants – surnukuuris ja stringides veedetud elu».

Endine matusetalitaja selgitab väljaandele News, et õppis just tänu oma tööle elu väikseid rõõme nautima – alustades maitsvast võileivast ja lõpetades seljavaluga, mis kinnitas, et naine on kõvasti tööd teinud. «Minu ülesanne oli surnute sõidutamine kodust matusebüroosse,» kirjeldab naine. «Samuti käisin haiglate surnukuurides ja korjasin linna surnukuurist pooleldi lagunenud laipu kokku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles