52-aastane laulja Brian Warner, keda tuntakse peamiselt Marilyn Mansonina, on sattunud skandaali, mille ulatus paistab olevat laiem kui vaid üks inetuks kiskunud lahkuminek. Mitu naist on tulnud välja üksikasjalike süüdistustega, milles kirjeldavad košmaarset igapäeva Warneri kallimana. Suhtevägivald hõlmas nii vaimset kui ka füüsilist väärkohtlemist.

Näitleja Evan Rachel Wood (33) kohtus toona 36-aastase lauljaga siis, kui oli ise vaid 18-aastane. Ta oli mehega vahelduva eduga suhtes 2010. aastani. Aastal 2018 andis Wood tunnistusi ülemkojas, kus kaalutleti seksuaalvägivalla ohvrite õiguste seadusakti vastuvõtmist kõigis 50 Ameerika Ühendriikide osariigis. «Minu kogemus koduvägivallaga on järgmine,» ütles Wood siis nimesid nimetamata ja jätkas: «Toksiline vaimne, füüsiline ja seksuaalne vägivald, mis algas aeglaselt, kuid muutus ajaga hullemaks. Sealhulgas ähvardati võtta mu elu ning sellega kaasnes räige gaasikeeramine ja ajupesu. Ma ärkasin üles selle peale, et mees, kes väitis mind armastavat, vägistas mu teadvusetut keha.»

Siis ei teatud, et ta räägib Mansonist, kuid nüüd on see selge. Sotsiaalmeediasse üles riputatud avalduses kirjeldab näitleja õõvastavaid üksikasju suhtest mehega, kelle käitumine tegi kiiresti 180-kraadise pöörde mesimagusast rõlgelt vägivaldseks.

Kommentaarid (1)
Copy